Annonce
Viborg Nyt

25 år hos Sølvsten Biler

Arne Carstens (t.h.) har været ansat 25 år hos Sølvsten biler. Pressefoto
Annonce

Viborg: Fredag den 18. december 2020 kunne servicerådgiver på Sølvsten Bilers skadecenter, Arne Carstens, fejre sit 25 års jubilæum.

Arne Carstens blev tilbage i december 1995 ansat hos Sølvsten Biler, der er autoriseret forhandler af bilmærkerne Volkswagen, Skoda, Seat og Cupra samt autoriseret Audi servicepartner.

Som oprindeligt uddannet og senere ansat pladesmed hos Midtjysk Auto Opretning, nu Danglas, har han opbygget en stor faglig ekspertise inden for karosserifaget, der gennem årene har udviklet sig markant fra mere simpel mekanik til højteknologisk mobilitet.

- Stabilitet og stor faglig indsigt er nogle af de nøgleord, der beskriver Arne. Udover at han kender vores kunder og deres biler rigtig godt, så er han også en god kollega og en stærk sparringspartner, fortæller Servicechef Michael Mortensen og fortsætter:

- Ikke mindst var Arne en vigtig aktør i at sikre os det yderst høje teknologiske niveau, vi har på vores skadecenter.

Den 54-årige viborgenser bor med sin kone Gitte og parrets to drenge, Simon på 14 år og Kasper på 17 år. I sin fritid er Arne Carstens aktiv på cyklen, som han har tilbagelagt 11.000 kilometer på i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce