Annonce
Viborg Nyt

Fire kvinder samlet om skønhed og velvære

Janni Tougaard (i forgrunden) er frisøren i Frisør & Wellness by Tougaard, mens negle-artist Lise Risgaard også holder til i butikslokalet.
Lørdag er der festivitas på Finderupvej i Liseborg, når fire kvinder slår dørene op om deres fællesprojekt, Frisør & Wellness by Tougaard.
Annonce

Viborg: Netværk, en tidligere ride-veninde, en forespørgsel og så lige en kunde, som skulle have et venligt skub for at springe ud som selvstændig. Det er den cocktail, som nu er mixet sammen til Frisør & Wellness by Tougaard.

Cocktailen består af fire kvinder, som på hver deres felt skal styrke hinanden, når de nu er samlet under samme tag. Og det er de fra lørdag den 1. august, hvor de med åbent hus og reception slår dørene op til foretagendet på Finderupvej 28c i Liseborg.

- Da vi flyttede til Finderupvej, og dermed min frisørsalon fra en gård på Kirkebækvej, fandt først Lise Risgard ud af, at jeg fik meget plads, så hun ville gerne rykke ind med sin negle-ekspertise. Så er der Gitte Egede Olsen, som har en klinik med fysiurgisk massage i Tastum ved Stoholm. Vi er heste-tøser, som har været veninder i mange år, og da hun har en del kunder i Viborg, vil hun meget gerne være hos os om tirsdagen, ikke mindst af hensyn til kunderne, fortæller Janni Tougaard, som bor på adressen og er den i firkløveret, som kan alt i hår og lidt navn til projektet.

Lise Risgaard, Janni Tougaard, Anne-Mette Kramer og Gitte Egede Olsen (mangler) er samlet hos Frisør & Wellness By Tougaard

Anne-Mette Kramer er det sidste blad i firkløveret, hende som fik det venlige skub.

- Jeg fik farvet hår hos Janni, hvor snakken faldt på, at hun skulle flytte og fik rigtig meget plads. Det medførte så de venlige skub, så jeg sprang ud som selvstændig, fortæller Anne-Mette Kramer.


Jeg fik farvet hår hos Janni, hvor snakken faldt på, at hun skulle flytte og fik rigtig meget plads. Det medførte så de venlige skub, så jeg sprang ud som selvstændig

Anne-Mette Kramer, homøpat og alternativ behandler.


Hun er uddannet homøopat og er alternativ behandler, som kan genoprette kroppens balance. Det kan være med kolik hos spædbørn, allergier, stress-faktorer og meget mere.

- Vi kan støtte hinanden uden at være konkurrenter, så vi venter os rigtig meget af det fælles projekt, siger Janni Tougaard.

De involverede kvinder ser frem, at feststemte kvinder kigger forbi Finderupvej, når de skal have hele pakken inden festivitas som bryllup eller polterabend. De tror på, at det er en fordel, at tøserne nu kun behøver at gå et sted hen.

De unge kvinder har valgt at gøre opmærksomme på sig selv på en lørdag, hvor mange forhåbentlig har god tid til at kigge forbi. Der er gaveposer til de første 10 kunder, konkurrencer over hele dagen. Den tændte grill bliver levringsdygtig i pølser, og gæsterne trakteres også med fadøl og lidt andet til ganen, og de mere ungdommelige årgange kan læske sig med slush ice.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Annonce