Annonce
Viborg Nyt

Indfødt viborgenser er ny mand i spidsen for lokalt værksted

Kristoffer Eriksen er ny værkstedsleder hos Mit Autoværksted. Foto: Morten Pedersen
Kristoffer Eriksen er ansat som ny værkstedsleder hos Mit Autoværksted, hvor han skal være ansigtet udadtil og planlægge arbejdet i værkstedet.
Annonce

Viborg: For to år siden overtog Kristoffer Eriksen stillingen som centerleder for Euromaster i Viborg fra autoværkstedets mangeårige leder, Martin Jørgensen.

Men nu rykker Kristoffer Eriksen cirka 700 meter østpå ad Holstebrovej, hvor han i fremtiden skal være værkstedsleder hos Mit Autoværksted.

- Det lød som en spændende udfordring i et værksted, hvor vi får mange forskellige bilmærker ind at reparere på og arbejde med, fortæller Kristoffer Eriksen, der står for at tage imod kunder og planlægge kalenderen for værkstedet.

Født og opvokset i Viborg er Kristoffer Eriksen indgroet viborgenser, og han nyder at arbejde i den by, han kender så godt og bor i den dag i dag.

- Det er jo ikke en kæmpestor by, men den er heller ikke lille. Så det er ikke fordi, jeg kender alle, der kommer ind. Men jeg kender selvfølgelig en del, og det er dejligt at have arbejde i Viborg, når det er ”min egen by”, siger den nye værkstedsleder.

Privat bor Kristoffer Eriksen med Mette Broen i Liseborg-området, hvor de har to små piger sammen. Den sparsomme fritid går med at være oldboys-spiller hos Søndermarkens IK.

- Når man sætter far-prædikatet på ved mange, at der ikke er tid til ret meget andet end arbejde og familie. Men lidt tid har jeg da til noget hyggebold, slutter Kristoffer Eriksen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce