Annonce
Viborg Nyt

Løbebutik lukker i Viborg: Var for lille til konceptet

Det er slut med at løbe om hjørner ved Grønnegade og Sjællandsgade. Racingdenmark Runners Corner er lukket efter 19 år. Foto: Morten Pedersen
Racingdenmarks butik i Viborg - også kendt som Runners Corner - er lukket, og personalet er rykket til Silkeborg. En fusion mellem Racingdenmark og Eventyrsport gjorde, at butikkens fysiske rammer blev for små.
Annonce

Viborg/Silkeborg: Det er slut med at købe løbesko, -tøj og drikkedunke i Racingdenmarks butik i Viborg, Runners Corner. En butik, der næsten nåede at få 20 år på bagen.

Men med udgangen af september lukkede butikken ned, og frem mod den 10. oktober klokken 10 arbejdes der på at gøre en ny butik i Silkeborg klar.

Her smelter Racingdenmark Silkeborg, Eventyrsport - og så også Racingdenmark i Viborg - sammen til én butik på Viborgvej 23 i Silkeborg.

Ejer Jesper Valbak glæder sig over snart at skulle åbne en ny og større butik, der kombinerer outdoor med løbeudstyr – men han er også vemodig over afskeden med Viborg.

- Vi har været rigtig glade for butikken i Viborg, men med vores nye koncept har vi brug for større butikker, og her fungerer vores mindre butik i Viborg ikke rigtig.

Overvejede I at åbne et andet sted i Viborg?

- Nej, det har aldrig rigtig været på tale. Da vi planlagde dette, arbejdede vi ud fra, at vi skulle have Viborg-personalet med de 30 kilometer mod syd i Silkeborg, fortæller Jesper Valbak, der bekræfter, at alle medarbejdere beholder deres job.

Som skrevet står: "Vi har nu lukket. Tak for denne gang". Foto: Morten Pedersen

Butikken i Silkeborg skal være Racingdenmark og Eventyrsports "flagskibsbutik", og placeringen bliver lige mellem de to tidligere butikker i Silkeborg, der lå med cirka 500 meters mellemrum.

Den nye butik i Silkeborg åbner den 10. oktober klokken 10.


Vi har været rigtig glade for butikken i Viborg, men med vores nye koncept har vi brug for større butikker, og her fungerer vores mindre butik i Viborg ikke rigtig.

Jesper Valbak, ejer af Racingdenmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Jubilæum hos lokal VVS'er

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Viborg Nyt

Fra kartoffelferie til familiehygge

Annonce