Annonce
Viborg Nyt

Ny brygmester med styr på Viborg-sortimentet

Direktør Kasper R. Nielsen og driftschef Hans Jørgen Poulsen skåler med den nye  brygmester Antoni Aagaard Madsen (i midten). PR-foto
Viborg Bryghus' nye brygmester kommer fra en tilsvarende stilling på Thisted Bryghus, hvor han har stået i spidsen for implementeringen af et helt nyt brygværk.
Annonce

Viborg: Det er en mand med ualmindeligt godt kendskab til sortimentet af lokale øl, der i starten af det nye år bliver brygmester på Viborg Bryghus.

Manden hedder Antoni Aagaard Madsen, og han har de seneste otte år været brygmester på Thisted Bryghus, hvor en stor del af Viborg Bryghus' øl bliver brygget.

Her har han stået i spidsen for opbygningen af et nyt brygværk, så han er således klædt rigtig godt på til den samme opgave i Viborg, når den om ikke så længe bliver sat i gang.

- Det må man jo sige, at jeg har gode forudsætninger for, og jeg glæder mig til opgaven og udfordringen, lyder det fra 60-årige Antoni Aagaard Madsen, der både i Viborg og i Thisted vil styre og overvåge brygningen af Viborg-øllene i den periode, hvor man stadig må nøjes med det lille håndbryggeri i Viborg - og få brygget en stor del af øllet i Thisted.

Der er da heller ikke tale om, at Viborg Bryghus har "hugget" brygmesteren fra Thisted Bryghus, for Antoni Aagaard Madsen havde allerede sagt op i Thisted, da han fik en forespørgsel fra Viborg.

Antoni Aagaard Madsen har stået i spidsen for implementeringen af et nyt brygværk på Thisted Bryghus. Privatfoto
Annonce

Ikke på fuld tid

- Egentlig havde jeg forestillet mig, at jeg primært skulle arbejde som konsulent for forskellige mindre bryggerier, men tilbuddet fra Viborg lød så spændende, at jeg ikke kunne sige nej til den opgave, siger Antoni Aagaard Madsen, der dog ikke skal arbejde fuldtid som brygmester i Viborg.

- Det er her, jeg bliver brygmester, men jeg vil også kunne løse opgaver for andre bryggerier, og jeg vil ikke skulle være i Viborg dagligt eller i Thisted for den sags skyld. Jeg vil selvfølgelig stå for og være ansvarlig for brygningen, ligesom jeg også vil udvikle nye øl, men det er altså en opgave, der godt kan varetages uden at være på fuld tid, siger Antoni Aagaard Madsen, der er bosiddende i Aalborg.


Tilbuddet fra Viborg lød så spændende, at jeg ikke kunne sige nej til den opgave.

Antoni Aagaard Madsen, kommende brygmester


Annonce

Ro på bagsmækken

Den nye brygmester tiltræder i sin nye stilling 1. marts, men med det i forvejen gode samarbejde med Thisted Bryghus ser direktør Kasper R. Nielsen ikke de store problemer i, at man har en så forholdsvis lang periode uden brygmester i Viborg.

- Det giver ro på bagsmækken, at vi har aftalen med Antoni på plads. Det er en stor kapacitet, vi har fået tilknyttet. Aagaard Madsen er et godt navn i branchen, og han kender vores bryggeri og vores produkter. Jeg er også sikker på, at vi har mulighed for at trække lidt på ham frem til den officielle ansættelse, så jeg er helt tryg ved, at vi nok skal få brygget vores øl både i Viborg og i Thisted i den kvalitet, vi er vant til, siger Kasper R. Nielsen.

Han oplyser, at man også har lavet en aftale med en freelancebrygger, der vil kunne hjælpe på bryggeriet i Viborg frem til den nye brygmesters tiltrædelse.

Brygmester Antoni Aagaard Madsen Viborg Bryghus.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Husk hygiejnen i soveværelset

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

At tanke tilknytning

Viborg Nyt

Det sker: På sporet af julen

Viborg Nyt

Når livet slår kolbøtter

Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Annonce