Annonce
Viborg Nyt

Udlejning af PFA-boliger i banebyen går "over al forventning"

Morten Krobak (t.h) i selskab med medindehaver i Lokalbolig Viborg, Jesper Koustrup, kan fortælle om stor interesse for udlejning af lejlighederne i Klippinghusene i banebyen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Klippinghusene i banebyen begynder for alvor at tage form, hvor Lokalbolig Viborg står for udlejningen af 144 lejeboliger for PFA Pension.

Viborg: Om en god måneds tid, er der indflytning på tredje ud af i alt fem etaper i det stort anlagte "Klippinghusene" i banebyen. Dermed runder man snart 90 udlejninger i projektet, fortæller ejendomsmægler Morten Krobak fra Lokalbolig Viborg, som oplever stor efterspørgsel på projektet.

- Ved begyndelsen af projektet blev vi ofte spurgt, "er der virkelig folk i Viborg til så mange lejligheder?" Og der må svaret ganske enkelt være, "ja, det er der". Det går over al forventning med udlejningen, siger Morten Krobak og fortsætter:

- Boligerne udlejes til en bred skare af både ældre og unge, hvor de forskellige lejlighedstyper rammer alle aldre. Mange lejere kommer i forvejen fra Viborg, men vi oplever også en stor interesse fra personer i Aarhus, Herning og København. I Viborg får man stadig meget lejlighed for pengene.

Noget af det, som lokker de nye lejere til, er kvaliteten af boligerne, der har nybyggeriets komfort med blandt andet gulvvarme, genveksanlæg og moderne køkkener og bad.

- Man mærker tydeligt, at der har været dygtige håndværkere på projektet, konstaterer Morten Krobak, som også fremhæver, at alle lejligheder er med altaner, og at der er elevator i alle opgange.

Trods corona er der dagligt fremvisninger i boligerne. Det løser man med tilmeldingspligt på åbent hus-arrangementer, og så naturligvis ved at overholde de nødvendige foranstaltninger.

Den sidste etape er med indflytning den 15. juni. Hvis udlejningen forsætter med samme fart, forventer Morten Krobak, at alt er udlejet inden for de kommende måneder.

Udlejningen varetages af Lokalbolig Viborg i samarbejde med Lokalbolig Projekt, og det er sidstnævnte, som har døbt projektet "Klippingshusene".


Mange lejere kommer i forvejen fra Viborg, men vi oplever også en stor interesse fra personer i Aarhus, Herning og København.

Morten Krobak, ejendomsmægler Lokalbolig Viborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Annonce