Annonce
Viborg Nyt

Vinotek udnytter lukning til at få unik vægudsmykning

Anita Karlsen (t.v.) har brugt den seneste tid på at udsmykke Rikke Holms vinsalg- og bar, Holms Vinotek. Foto: Morten Pedersen

Viborg: Man kan stadig købe vin og specialiteter med hjem, men det er ikke muligt at nyde et glas eller to hos Holms Vinotek grundet corona-restriktionerne.

Men når der igen åbnes for restaurantbesøg, så kan gæsterne i vinoteket opleve et nyt udtryk på væggene.

De unikke vægge er blevet til gennem fælles inspiration fra Anita Karlsen og Rikke Holm. Foto: Morten Pedersen

Den seneste tid har den lokale kunstner Anita Karlsen nemlig dekoreret direkte på væggene, der er udsmykket med skønskrift og grafisk udtryk, der rammer stemningen i Viborgs eneste vinotek.

- Jeg har haft forretning herinde i gågaden i ni måneder, og på den tid får man jo et andet billede af, hvad stedet kan og er dets forcer. Det er det, som Anita og jeg i fællesskab har forsøgt at få udtrykt på væggene - men det er altså kun Anita, der har ført penslen, fortæller Rikke Holm, indehaver af Holms Vinotek og fortsætter:

- Det var faktisk Anita selv, der forslog mig at få væggene dekoreret. Hun er kunde herinde, og hun mente, at hun kunne udsmykke det flot – og det må man sige, at hun har gjort. Det her er med til at give mig et unikt sted i byen.

Kunstnerens navn har også fundet vej til en af flaskerne på væggen. Foto: Morten Pedersen

Anita Karlsen er uddannet kalligraf - kunsten at skrive smukt - fra London tilbage omkring årtusindskiftet. Hun flyttede til Viborg i 2012 sammen med Torben Johannsen, tubaist hos Prinsens Musikkorps.


Jeg har haft forretning herinde i gågaden i ni måneder, og på den tid får man jo et andet billede af, hvad stedet kan og er dets forcer.

Rikke Holm, indehaver af Holms Vinotek
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Annonce