Vild og rå: Ny plantebaseret café åbnet med bobler og buffet i stadionhallen
Røde løbere og røde snore, der skal klippes, var der ikke nogen af foran den nye Naturli' Wild & Raw. Til gengæld klippede viceborgmester Mads Panny (S) og caféens forpagter, Mathias Tsilingiris Nielsen, den grønne snor på den grønne løber. Foto: Emma Haas
Efter en længere proces kunne Viborg Stadionhals nye, plantebaserede café, Naturli' Wild & Raw, fredag formiddag slå dørene op for de første gæster.
Copy link address
Emma Rose Haas emrha@viborgfolkeblad.dk
Annonce
Røde løbere og røde snore, der skal klippes, var der ikke nogen af foran den nye Naturli' Wild & Raw. Til gengæld klippede viceborgmester Mads Panny (S) og caféens forpagter, Mathias Tsilingiris Nielsen, den grønne snor på den grønne løber. Foto: Emma Haas
På caféens første åbningsdag var et stort buffetbord stillet op med alverdens lækkerier, gæsterne kunne smage på. Foto: Emma Haas
Det er en "hyggelig oase", man har forsøgt at skabe i stadionhalcaféen. Foto: Emma Haas
Det er nok ikke hver dag, caféen kommer til at bugne med champagne. Foto: Emma Haas
Hos Naturli' Wild & Raw kan man også få klassikerne som pølsemix og burgere - plantebaseret selvfølgelig. Foto: Emma Haas
Stemningen er en anden i den nye stadionhal-café. Foto: Emma Haas
Mathias Tsilingiris Nielsen skænkede bobler til åbningsdagens mange gæster. Foto: Emma Haas
Sådan hedder caféen nu. Foto: Emma Haas
Åbningsdagens gæster kom med gaver og fandt plads ved de grøn- og hvidstribede borde. Foto: Emma Haas