Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Tre esbjergensere i Danmarks Motor Unions nye bestyrelse

Fra venstre: Jørgen Bitsch, Rudi Steen Hansen. Jacob Olsen, Lars Guldager Dyhr, Henrik Juul, Joachim Hoxha Nielsen og Søren Andersen. Foto: PR
Ambitionerne er store i Metal Speedway League, der med en ny bestyrelse vil sætte kul på udviklingen. Et bredt udvalg af kompetencer er samlet for at øge ligaens synlighed og tiltrækningskraft.

Lokalt islæt: Når de bedste mandskaber i Metal Speedway League krydser klinger, er det med danske stjernenavne som Nicki Pedersen, Anders Thomsen, Mikkel Michelsen, Niels-Kristian Iversen og mange andre ved startsnoren. Det er med andre ord kørere fra den absolutte verdenselite, og selvom den danske liga er blandt verdens hårdeste, er der store ambitioner om fortsat udvikling.

Det kommer også til udtryk i en ny bestyrelse, hvor eliteselskaberne og DMU (Danmarks Motor Union) sammen med stærke, eksterne kræfter får til opgave at definere ligaens fremtidige udtryk.

Med i den nye bestyrelse er blandt andet de tre esbjergensere Lars Guldager Dyhr, direktør, Esbjerg Vikings samt indehaver af kommunikationsbureauet Dyhr Media, Henrik Juul, partner hos Wibroe, Duckert & Partner, samt Søren Andersen, kommunikations- og pressechef hos Danske Spil. De to sidstnævnte er nøje udvalgt på grund af kompetencer udenfor speedwaysporten, som de ser frem til at bringe i spil.

- Jeg glæder mig til at hjælpe med at skabe øget opmærksomhed omkring speedwaysporten i Danmark. I min optik er speedway som skabt til tv, og derfor tror jeg også på, at vi kan styrke produktet, så endnu flere danskere får glæde af at følge med i den danske speedwayliga, siger Søren Andersen til Ugeavisen Esbjerg, mens Lars Guldager Dyhr supplerer:

- Der er stor vilje blandt eliteselskaberne til at udvikle ligaen yderligere, og det bliver enormt spændende at være med til at sætte retningen for fremtiden, hvor fokus er på at tage ligaen til nye højder.

Annonce

Forbandet godt tv

Den nye formand, Jørgen Bitsch forklarer i en pressemeddelelse, at de otte eliteselskaber bag holdene har et ønske om at hæve niveauet, og at der er grund til optimisme i forhold til at optimere sporten på og udenfor banen, da der er et solidt grundlag at bygge videre på.

Lars Guldager Dyhr, der normalt slår sine folder på Granly Speedway Arena, fortæller til Ugeavisen Esbjerg, at speedway har et stort potentiale, fordi der hele tiden er kontant afregning med sejre og nederlag.

- Der er smæk på med masser af fart, og derfor har du som tilskuer hele tiden noget nyt at forholde dig til. Det giver passion og følelser, når du oplever det på nært hold, men det er også forbandet godt tv, så vi har muligheder for at servere dramaet på flere måder. Det skal vi udnytte endnu mere, og vi kan se på den positive udvikling, vi gennemgik i Esbjerg Vikings i den sidst kørte sæson, at der er mulighed for at rykke ved tingene. Vi mærker fortsat en fantastisk opbakning, og det giver blod på tanden til nye tiltag, som jeg glæder mig til at arbejde med i den nye bestyrelse, mens Henrik Juhl tilføjer:

- Der er nogle markante kommercielle muligheder, og det giver selvfølgelig blod på tanden. Vi vil kigge på alle aspekter, hvor der er mulighed for at udvikle, og det handler i høj grad om at øge synligheden og tiltrækningskraften på en sport, der er helt fantastisk både på tv og live. Det vil vi sørge for, at endnu flere opdager.


I min optik er speedway som skabt til tv, og derfor tror jeg også på, at vi kan styrke produktet.

Søren Andersen, pressechef Danske Spil


Bestyrelsen

Jørgen Bitsch, formand for DMU og den nye bestyrelse i Metal Speedway League.

Rudi Steen Hansen, formand for Speedwaykommissionen under DMU og fabrikschef Easy Foods. Tidligere bestyrelsesformand og holdleder Holsted Tigers.

Jacob Olsen, direktør, Vojens Speedway Center/Sønderjylland Elite Sport. Tidligere kører og landstræner i speedway.

Lars Guldager Dyhr, direktør, Esbjerg Vikings samt indehaver af kommunikationsbureauet Dyhr Media. Tidligere pressechef i Esbjerg fB.

Henrik Juul, partner hos Wibroe, Duckert & Partner.

Joachim Hoxha Nielsen, filminstruktør, Idefilm. Tidligere aktiv speedwaykører.

Søren Andersen, kommunikations- og pressechef hos Danske Spil. Tidligere særlig rådgiver i Miljø- og Fødevareministeriet, pressechef ved Landbrug & Fødevarer, presserådgiver ved Socialdemokratiet og journalist, DR.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

50 år på vingerne

Ugeavisen Esbjerg

Auktion på nettet

Annonce