Annonce
Ugeavisen Kolding

Corona har lukket flere af midtbyens spisesteder

Blandt andet Munken Bar & Restaurant er lukket under coronakrisen. På billedet ses de tidligere restauratører Dan Adamsen Echkardt Hansen og Ramadan Fehratovic. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Fire spisesteder i Kolding midtby er lukket under coronakrisen, og yderligere en cafe er sat til salg.
Annonce

Kolding: Selvom der fortsat er mange steder at vælge imellem, hvis man vil ud og spise i Kolding midtby, så har covid-19 allerede sat tydelige spor i den lokale restaurationsbranche.

Ugeavisen har tidligere berettet, at både Nicolai Café i Skolegade og Onkel Toms i Munkegade er lukket. Indehaverne har begrundet lukningen i coronakrisen. Siden er Onkel Toms åbnet igen med en ny ejer.

Foruden de to steder, er også Budapest Restaurant & Steakhouse og Munken Bar & Restaurant lukket permanent.

Det unge makkerpar bag Munken, som overtog stedet i oktober sidste år, kastede håndklædet i ringen i sidste måned.

Annonce

Corona var for hård

"Vi har valgt at lukke helt i restauranten, corona har været alt for hård ved os. Vi har kæmpet en del kampe, og den her har været for hård."

Sådan skrev de to restauratører Dan Adamsen Echkardt Hansen og Ramadan Fehratovic i et opslag på Munken Bar & Restaurants facebookside i midten af oktober. Få dage senere blev restauranten taget under konkursbehandling.

Også Budapest Restaurant & Steakhouse længere henne ad Jernbanegade er lukket. Her er virksomheden ophørt ved udgangen af september, og tidligere indehaver József Nyitrai-Tunyogi fortæller, at det også her er coronakrisen, der har væltet læsset.

- Det er først og fremmest coronasituationen, og så oplever jeg, at midtbyen er døende med for få mennesker og alt for dårlige parkeringsforhold, siger han.

Foruden disse fire steder har indehaveren af cafeen Pukka Mocha i Østergade valgt at sætte sit sted til salg, ligeledes på grund af coronakrisen.


Vi har valgt at lukke helt i restauranten, corona har været alt for hård ved os. Vi har kæmpet en del kampe, og den her har været for hård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce