Annonce
Ugeavisen Kolding

Donationer sikrer fredagskoncert i Bjert

Kris Herman var hovednavn på de to første udgaver af Blue Bridge Festival. Fredag 26. juni giver han igen koncert i Sdr. Bjert takket være en stribe små private donationer og et tilskud fra Nordeafonden. PR-foto
En række af virtuelle fredagsbarer på Stenderuphalvøen bliver 26. juni rundet af med koncert med Kris Herman, der både spiller for en mindre skare ved Bjert Gamle Brugs og online på Youtube.
Annonce

Sdr. Bjert: Efter en forsommer med flere små online-koncerter på Stenderuphalvøen er folkene bag Blue Bridge Festival klar med kulminationen på koncertrækken.

Fredag 26. juni er der koncert med musikeren Kris Herman, som faste Blue Bridge-gæster kender ganske godt. Han agerede nemlig hovednavn på de første to udgaver af endagsfestivalen i Sdr. Bjert.

Koncerten, som både kan ses online på Youtube og for en mindre, særligt udvalgt skare på parkeringspladsen ved Bjert Gamle Brugs, er blevet til virkelighed takket være en række små private donationer under de tidligere virtuelle fredagsbarer og en donation fra Nordeafonden.

- Det bliver den 12. fredagsbar i træk, og vi har fra starten opfordret folk til at donere lidt penge, fordi der er mange musikere, der har haft det svært i den her periode, forklarer en af arrangørerne Leendert Bjerg.

I alt har deltagerne i fredagsbarerne spyttet cirka 4000 kroner i kassen, mens Nordeafonden betaler resten. Samtidig giver donationen fra fonden mulighed for at Blue Bridge også til efteråret kan afholde en række koncerter, oplyser Leendert Bjerg.

Koncerten fredag starter klokken 17 og varer cirka tre kvarter. Den kan ses på www.bluebridge.dk/youtube.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce