Annonce
Ugeavisen Kolding

Slotsisen får nye forpagtere: - Det bliver superlækkert

Tommy Jensen og Rene Patrzalek er nye forpagtere på isbutikken Slotsisen i Kolding. Foto: Mads Dalegaard
Slotsisen får den 28. juli nye forpagtere. 40-årige Tommy Jensen og 34-årige Rene Patrzalek har allerede to butikker i Fredericia og vil nu give Slotsisen nyt liv med italiensk is, humor og gode isoplevelser.
Annonce

Kolding: Slotsisen på Låsbygade 32 får nyt liv og nye forpagtere. Sidste år fik den traditionsrige isbutik konkurrence fra iscafeen Lillis, som har vist sig at være lidt af en succes, og nu er det to nye forpagtere, der skal tage konkurrencen op med den nye i byen.

Fra den 28. juli overtager 34-årige Rene Patrzalek og 40-årige Tommy Jensen butikken, som de på sigt vil bygge om og tilføre italiensk is til det velkendte Premier Is-koncept. Derudover er de dog hemmelighedsfulde omkring det nye koncept.

- Vi har nogle ting, vi gerne vil, og vi lover, at det hele bliver superlækkert efter vinteren, så vi er klar med et brag næste år, siger Tommy Jensen.

Annonce

Ombygning må vente

Til at starte med kommer kunderne dog ikke til at opleve den helt store forskel. Personalet i butikken bliver det samme, og indretningen bliver heller ikke meget anderledes, da de overtager butikken fra den ene dag til den anden, og derfor er der ikke tid til en større ombygning. Den må vente til vinteren.


Vi tror på, at kunder avler kunder, og vi er ikke skræmt over konkurrencen. Konkurrence får en til at være mere på mærkerne, og det er godt, og vi tror også, at der er plads til begge isbutikker.

Tommy Jensen, ny forpagter


Sikkert er det dog, at de to nye forpagtere vil sætte deres præg på butikken med godt humør og humor, så kunderne ikke kun får en oplevelse ismæssigt, men også i forhold til den generelle service.

- Humor fylder meget i vores lederstil, og det er vigtigt for os at have smil i øjnene og lave lidt fis og ballade, når man er på arbejde. Vi kan tydeligt mærke, at det løfter medarbejderne, og at det smitter af på kunderne. Det er sjældent, folk går fra en af vores butikker uden et smil på læben, siger Tommy Jensen.

Konkurrencen med Lillis er de to nye forpagtere ikke så nervøse for.

- Vi tror på, at kunder avler kunder, og vi er ikke skræmt over konkurrencen. Konkurrence får en til at være mere på mærkerne, og det er godt, og vi tror også, at der er plads til begge isbutikker, siger Tommy Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Kolding med Kant-sten

Annonce