Annonce
Ugeavisen Kolding

Handy Transportvogne modtager erhvervspris

Handy beskæftiger i dag 12 medarbejdere i Kolding. Virksomheden har fået overrakt prisen bestående af en succesvirksomhedstatuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO. PR-foto.
Annonce

Kolding: Begejstringen er høj hos den virksomheden Handy Transportvogne, der netop er blevet udnævnt til Succesvirksomhed 2020.

På baggrund af 72.126 regnskaber fra virksomheder i Region Syddanmark har Spar Nord og BDO netop fundet frem til de 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre. De 200 virksomheder hyldes nu af Spar Nord og BDO med erhvervsprisen succesvirksomhed 2020.

En af vindere er Handy Transportvogne A/S, som siden 1949 har været leverandører af specialtilrettede løsninger til landets medicinalindustri, den tekniske industri, levnedsmiddelindustrien og en lang række private virksomheder.

- Vi er utroligt stolte over at blive kåret som vindere af succesvirksomhedsprisen. Vi har oplevet en stabil vækst igennem 16 år takket være vores store fokus på kundetilpassede løsninger. Derfor er det skønt at blive anerkendt for vores stabile arbejde og mangeårige stærke resultater, siger en glad CEO hos Handy, Henrik Sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce