Annonce
Ugeavisen Kolding

Har du læst dem alle? Her er årets mest læste historier i Ugeavisen Kolding

Blandt de 20 mest læste finder vi blandt andet historier om et palæ til salg, en frokostrestaurant, overvågning ved Kolding Storcenter, et ødelagt blomsterbed i Søndergade, Asta og hendes diagnose og 100-årige Rigmor.
Det er vidt forskellige historier, der præger listen over de 20 mest læste historier på ugeavisen-kolding.dk i 2021.

Kolding: Hver eneste uge året rundt forsøger vi at servere gode og relevante historier for vores læsere i Ugeavisen Kolding og på ugeavisen-kolding.dk. Og 2021 var naturligvis ingen undtagelse.

I listen herunder kan du dykke ned i, hvilke historier, der var flest, der havde lyst til at læse på vores hjemmeside i årets løb. Du finder alt fra de store historier om menneskeskæbner til korte nyheder om nye butikker og svar på læsernes spørgsmål.

1 Palæet Fredensborg var til salg

Flere gange i årets løb har det vist sig, at I er meget interesserede i at læse om spændende boliger, der er til salg. Det gjaldt i høj grad også for det store hus Fredensborg på Ndr. Ringvej. Øverst på listen over de mest læste historier er nemlig artiklen med overskriften 'Palæet Fredensborg er til salg i Kolding: Det er på tide, at der kommer nyt liv til huset'.

2 Mystiske afbarkede træer

Hele 2021 har vi løbende opfordret jer til at sende os spørgsmål om ting, I undrer jeg over. Det er der kommet flere interessante historier ud af - blandt andet den næstmest læste på vores hjemmeside hele året, som med overskriften 'Læser undrer sig over træer uden bark: Her er forklaringen' forsøgte at finde ud af, hvorfor en række træer i i Nr. Bjert pludselig var uden bark.

3 Kameraer ved Kolding Storcenter

Var det Big Brother, der pludselig begyndte at overvåge os ved Kolding Storcenter? Næ, det var såmænd bare centret, der med en række overvågningskameraer forsøgte at få et overblik over trafikken på den store parkeringsplads, kunne man læse i historien 'En række kameraer er skudt op ved Kolding Storcenter: Her er forklaringen', som er årets tredjemest læste.

4 Veninder ville indtage Skandinavien

Iværksætteri har i flere år været et stort emne for Ugeavisen Kolding, og også i år har vi flere gange skrevet historier om interessante iværksættere. Blandt andet de to veninder Tatjana og Katrine, som i artiklen 'Veninder blev inspireret af nedlukningen og startede egen virksomhed: Nu vil de være førende i Skandinavien' fortalte om deres fælles gaveæske-projekt.

5 Fortælling om livet med et barn med diagnose

Den femte mest læste historie i årets løb var et sjældent indblik i de tanker og følelser, man som forældre har, når man får et barn med en svær diagnose. I artiklen 'Michael og Gitta fortæller åbent om deres datters diagnose: Hvis ikke nogen tør lukke op, bliver det noget, vi holder for os selv' fortalte et forældrepar åbent og ærligt om de udfordringer, et barn med diagnose giver.

6 Kæmpeinvestering i nyt hovedsæde

Det er ikke hver dag, en virksomhed beslutter sig for at rykke til Kolding og opføre et domicil til en halv milliard. Men det var netop det, handelskoncernen Schou i januar meddelte, at man har planer om ved Tankedalsvej. Det kunne man læse i artiklen 'Virksomhed investerer halv milliard i nyt hovedsæde i Kolding'.

7 Gadefesten der løb løbsk

Det blev noget værre rod, da Nordic Art Tattoo i juni havde inviteret til gadefest i Søndergade uden først at søge tilladelse. Et nyanlagt blomsterbed blev ødelagt, og en regning ville derfor blive sendt til virksomheden, kunne man læse i artiklen 'Tattoo-butik holdt kæmpe fest i gågade uden tilladelse: Nu skal butikken betale for nedtrampet, kommunalt blomsterbed'.

8 Tidlig lukketid

Corona har som bekendt også fyldt en del i 2021, og emnet titter da også frem i vores liste over de mest læste historier en enkelt gang. Mange var nemlig interesserede i at læse om, at restaurationerne i AL Passagen frivilligt valgte at lukke tidligere end de skulle i følge restriktionerne i artiklen 'Nu må barer holde åbent til klokken 02: Men et af Koldings mest populære steder vil fortsat lukke allerede til midnat'.

9 Rigmor fyldte 100

Der er noget grundlæggende fascinerende over mennesker, der fylder 100 år og stadig er friske. Der var da også mange, der gerne ville læse artiklen 'Rigmorg kan fejre sin 100 års fødselsdag: Ni er det vist også på tide, at jeg kommer på plejehjem'.

10 Vingård til salg

Endnu en bolig - af den mere specielle slags - dukker op som den tiende mest læste historie i 2021 i form af artiklen 'Danmarks tredjestørste vingård er sat til salg i Kolding: Det er vores hjertebarn'.

11 Undren over udrykninger

Hvorfor er det lige, der kører så mange civile politibiler rundt med udrykning i Kolding? Sådan spurgte en læser, som fik svaret i form af artiklen 'Læser undrer sig over civile biler med udrykning: Her er forklaringen'.

12 Butik til de kreative

Byens butiksliv er altid noget, der interesserer ugeavisens læsere. Det gjaldt også, da vi i artiklen 'Alt til de kreative: Nyt hobbykoncept åbner stor butik i Kolding' fortalte om, at det tidligere Stof & Stil åbnede en stor butik under navnet Selfmade.

13 Julebutik

Mere butiksnyt - denne gang om Det Gamle Apotek i Kolding Storcenter, som man kunne læse om i artiklen 'Stor julebutik åbner snart'.

14 Opfindere med fart på

I sommeren fortalte vi i artiklen 'Lokale iværksættere har succes med lille opfindelse: Snart er den til salg i det meste af Europa' om virksomheden Grassy, som på få måneder havde fået stor succes med opfindelsen af en lille dims til robotplæneklipperen.

15 Foretagsomme skoleelever

Mange ville gerne læse historien 'Elever lånte 50'er hver af skole til matematikprojekt og tjente 4200 kroner: Nu skal deres idé bredes ud til andre skoler' om en flok skoleelever, som i et projekt havde fået til opgave at få penge til at yngle - med stor succes.

16 Øjebæ ved motorvejen

Endnu engang viste vores læsere sig at være dygtige til at stille spørgsmål. En læser havde nemlig flere gange undret sig over en tilsyneladende faldefærdig bygning ved motorvejsbroen over Hylkedal. Det kom der artiklen 'Læser undrer sig over graffitiramt og faldefærdig bygning ved motorvejsbro: Her er historien bag' ud af.

17 Liebhaveri ved fjorden

Endnu en bolighistorie placerer sig på plads nummer 17 i form af artiklen 'Se billederne: Liebhaverbolig med privat badebro og panoramaudsigt til fjorden sat til salg i Kolding'.

18 Ulovligheder på restaurant

Efter flere advarsler blev det lille spisested Innovationskøkkenet i efteråret politianmeldt af Fødevarestyrelsen, som samtidig gav stedet forbud mod at sælge mad. Det kunne man læse i artiklen 'Spisested er politianmeldt og har fået forbud mod at sælge mad'.

19 Stor gourmetrestaurant

2021 bød på flere nye spisesteder i Kolding. Blandt andet Den Hvide Hest i Søndergade, som man kunne læse om i artiklen 'Lokale råvarer og danske vine: Stor gourmetrestaurant åbner i Søndergade'.

20 Ny frokostrestaurant

Historien om den nye restaurant Johansens i AL Passagen med overskriften Smørrebrød med finesse: Tidligere køkkenchef for Brdr. Price skal stå i spidsen for Koldings nye frokostrestaurant runder vores liste af og understreger dermed endnu engang, at noget af det, ugeavisens læsere er allermest interesserede i, er nyheder om livet i midtbyen.

Annonce
Ugeavisen Kolding

Aktivitetsbane i Vonsild bliver realitet efter donation fra Salling Fondene

Annonce
Ugeavisen Kolding

Dansk crooner og svensk sangerinde giver koncert på Godset

Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Kronprinsesse Mary i Kolding før stor udstilling om kronprinsesserne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

I november vandt hun stor talentpris: Nu er Mekdes fra Kolding klar med sit første album

Ugeavisen Kolding

Estisk jazzsangerinde giver koncert på Godset

Ugeavisen Kolding

Grev Dracula besøger Comwell Kolding Teater

Ugeavisen Kolding

To års aflysninger har ikke taget modet fra Streetfood Kolding: Nu er årets datoer klar

Ugeavisen Kolding

Underviser fra specialskole i Vonsild kan blive Danmarks Sejeste Idrætslærer

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: De brogede blade

Ugeavisen Kolding

Sarkasme kan blive en tikkende bombe under parforholdet

Ugeavisen Kolding

Trods corona-restriktion og afstand: Kønssygdom stortrives i landsdelens største byer

Ugeavisen Kolding

Madbloggeren Johan har anmeldt nogle af verdens bedste restauranter: - Det er blevet værd at gå ud i Kolding

Ugeavisen Kolding

Den Lille Kok skal rives ned: Nu flytter Camilla firmaet fra Kolding til Vejle

Ugeavisen Kolding

Trapholt præsenterer udstilling inspireret af coronapandemien

Ugeavisen Kolding

Mystiske fodspor og vandhaner der tænder af sig selv: Ansatte på byens egnsteater er ikke i tvivl - det spøger

Annonce