Annonce
Ugeavisen Kolding

Kafferisteri løb med prisen som årets iværksætter i Kolding: Det er en kæmpemotivation

Michael Mølbæk (i midten) fik onsdag formiddag overrakt prisen som  Årets Iværksætter i Kolding af Morten Bjørn Hansen, direktør hos Business Kolding (til venstre), og Hans-Christian Orth, partner hos Andersen Partners. PR-foto
Michael Mølbæk og Nordic Coffee House løb med prisen, da Årets Iværksætter onsdag blev kåret af Business Kolding.
Annonce

Kolding: Konfettikanonen blev fyret af, og indehaver Michael Mølbæks arme blev hævet højt over hovedet, da Nordic Coffee House onsdag formiddag fik overrakt prisen som Årets Iværksætter.

Iværksætteren modtog prisen efter en afstemning blandt Business Koldings medlemmer, som blandt andet har belønnet ham for siden 2015 at have udviklet sin virksomhed fra en lille kaffevogn til en kaffevirksomhed med syv ansatte, som laver overskud hvert år.

- Det betyder rigtig meget, at man har fået et skulderklap af Business Koldings medlemmer. Det er jeg meget beæret over og så glad for, siger Michael Mølbæk.

Annonce

Ansatte får en lille ting

Prisen er med til at understrege, at Nordic Coffee House er på rette vej, mener han.

- Jeg kan bruge det som en bekræftelse af, at jeg gør det godt. Det vil jeg helt sikkert kunne bruge i fremtiden. Det er en kæmpe motivation at få en anerkendelse af, at det, vi gør, er det rigtige, og at andre også kan se det, siger han.

Michael Mølbæk understreger, at prisen som Årets Iværksætter ikke kun er hans egen fortjeneste.

- Mine ansatte får en lille ting, for de har også en stor andel i prisen. Uden det hold jeg har, kunne jeg ikke nå dertil, hvor jeg er i dag, påpeger han.

Prisen som Årets Iværksætter bliver uddelt en gang om året og går ifølge Business Koldings kriterier til "en eller flere personer, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Kolding Kommune inden for de seneste tre kalenderår. Iværksætteren skal have udvist et bemærkelsesværdigt engagement og initiativ i Kolding Kommune. Vedkommende skal også være rollemodel for andre."

Ud over Nordic Coffee House var også virksomhederne Geekd og Improving nomineret til prisen.


Det er en kæmpe motivation at få en anerkendelse af, at det vi gør er det rigtige, og at andre også kan se det.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce