Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldingenser byttede sig fra kuglepen til bil på to uger

I udsendelsen Kuglepen til knaster følger man koldingensiske Filip Jepsen, der har fået til opgave at forvandle en kuglepen til mindst 15.000 kroner. Han kører Kolding og omegn tyndt i sin hvide Ford Transit og lykkes til sidst med at bytte sig til en brugt bil til en værdi på cirka 20.000. Bilen er siden blevet solgt og pengene doneret til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Steffen Nielsen
Den 22-årige koldingenser Filip Jepsen er aktuel i nyt tv-program, hvor han får til udfordring at få en stort set værdiløs kuglepen til at blive mindst 15.000 kroner værd.

Kolding: En sort plastik-kuglepen med et lille rødt TV 2-logo på vil for de fleste nok have en værdi meget nær nul.

Men ikke for den 22-årige koldingensiske iværksætter Filip Jepsen, som i øjeblikket kan ses i TV 2-programmet Kuglepen til knaster, der kan findes på streamingtjenesten TV 2 Play.

I udsendelsen får Filip Jepsen udleveret en kuglepen, som han på 14 dage skulle forvandle til mindst 15.000 kroner.

Annonce

- Oprindeligt var det 10.000, men jeg var lidt kæk og sagde, at det kan godt blive til 15.000, smiler den unge iværksætter, som til daglig blandt andet arbejder med ejendomsudlejning og investering.

Fokus på lokale butikker

I udsendelsen besøger Filip Jepsen en række lokale virksomheder som ølbutikken Beershoppen, computerforretningen Geek'd, Cafe Razz og Vamdrup Møbelhus. Han besluttede nemlig hurtigt, at han ville udnytte muligheden for at vise sit lokalområde frem.

- Det hele er lavet i Kolding, og det, synes jeg faktisk, er det sjoveste ved det. Det er en hård tid for butikkerne i byen, og jeg synes, at det er vigtigt at hjælpe nogen, der har det svært, forklarer han.

En del af Filip Jepsens motivation for at deltage i udsendelsen er, at han gerne vil udfordre sig selv og vise sit værd. Og det må man sige lykkedes. På de to uger lykkedes det ham nemlig at bytte sig frem til en brugt bil til en værdi på cirka 20.000 kroner.

- Det er selvfølgelig også tv, og det gør det nemmere, men alle handler er reelle, og der var også afslag ind imellem, understreger den unge iværksætter, som er opvokset med forældre, der var selvstændige, og som derfor har fået sælgergenet med sig fra barnsben.

- Jeg er opvokset med at købe for en krone og sælge for to, forklarer han.

Annonce

Mange reaktioner

Udsendelsen med Filip Jepsen blev offentliggjort i weekenden, og hovedpersonen har allerede fået mange reaktioner på den.

- Jeg har fået mange henvendelser på, at "jeg har da også lige en kuglepen, kan du ikke hjælpe mig," griner han og tilføjer:

- Lige så snart, man begynder at komme i tv, så kommer der også mange tilbage, som man ikke har snakket med i lang tid, og det giver også nogle muligheder i forhold til noget netværk.

Filip Jepsen har tidligere også medvirket i udsendelsen Rend mig i rigdommen, som handler om unge iværksættere, og i løbet af i år vil man også kunne se ham i programmet Iværkslaveri, der også kommer på TV 2 Play.

Og selvom de fleste reaktioner på udsendelserne har været positive, så har han også oplevet bagsiden af medaljen.

- Jeg har da fået nogle negative beskeder og trusler. Men jeg tager det ikke så tungt, og jeg skriver altid mit telefonnummer til dem, så de har mulighed for at snakke rigtigt med mig, men der er aldrig nogen, der har ringet, og det, synes jeg da, er tankevækkende, siger Filip Jepsen, som alligevel sagtens kan forestille sig at lave mere tv.

- Jeg er helt sikkert villig til at lave noget mere, men det skal ikke bare være for at være i fjernsynet. Det skal have noget indhold, understreger han.

Filip Jepsen

22-årige Filip Jepsen er født i Kolding og boede i spanske Malaga, fra han var to til 16.

Har gået på handelsskole i Kolding og startede sin første virksomhed som 17-årig.

Driver i dag et ejendomsselskab, er med i et marketingbureau og har for nyligt købt tøjbrandet Audace Copenhagen, som han relancerer til juni. Lancerer desuden snart konceptet Sportfamly, som forhandler fodtøj og donerer ti procent af salget til en idrætsklub eller velgørenhed efter kundens valg.

Læser sideløbende til pilot.

Er aktuel i tv-programmet Kuglepen til knaster, som kan ses på TV 2 Play.

Læs mere om ham på www.filipjepsen.com.


Jeg har fået mange henvendelser på, at "jeg har da også lige en kuglepen, kan du ikke hjælpe mig?


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce