Annonce
Ugeavisen Kolding

Lokalt tøjmærke åbner flagskibsbutik i gågaden

Charlotte Højfeldt Nielsen bliver chef for Liberté butikken i Østergade i Kolding, som åbner torsdag 29. oktober. Foto: Louise Lauritsen
Behagelig og smart tøj til kvinder er, hvad man kan finde på bøjlerne i den første butik, som det lokale brand Liberté åbner. Den får adresse i Østergade 15, hvor Havanna Shoes lå.
Annonce

Kolding: Ind til nu har det Kolding-baserede tøjfirma Liberté Essentiel solgt sine kollektioner via andre butikker, og man kan i dag finde det bløde og smarte tøj i mere end 150 forretninger landet over. Virksomheden driver også en webshop, og nu kommer endnu en tilføjelse.

For i næste uge er indehaver Martin Højfeldt Nielsen og hans hustru Charlotte Højfeldt Nielsen klar til at slå dørene op for brandets første butik, som bliver en flagskibsbutik med adresse i Østergade 15, hvor Havana Shoes tidligere lå.

- Vi har haft kontor i Fredericiagade, men vi syntes, det kunne være spændende at åbne en butik, og derfor har vi samlet showroom, kontor og butik her i Østergade, fortæller Charlotte Højfeldt Nielsen, som bliver butikschef.

Liberté Essentiel startede for cirka tre år siden med at lancere en undertøjskollektion til kvinder. Siden er der kommet en masse andet tøj til, og firmaet har især succes med deres Alma-kollektion, som syes i meget bløde tekstiler.

- Nu åbner vi en butik for at se, om det er noget, som kan udvikles og måske også åbnes i andre byer. Det bliver spændende at se, om det kan bære, og vi glæder os til at få respons fra kunderne, fortæller Charlotte Højfeldt Nielsen.

Man vil kunne finde hele Libertés kollektion i butikken, og det er ambitionen at udvide sortimentet med strømper, accessories og børnetøj.

Annonce

Gang i gågaden

Med åbningen af flagskibsbutikken håber Liberté at bidrage til en positiv udvikling i Kolding midtby.

- Det er fedt, at vores første butik bliver her i Kolding, når nu vores virksomhed ligger her. Vi vil gerne være med til at gøre noget for midtbyen, så det har vi glædet os meget til at åbne og bidrage med noget unikt. Vi vil holde kundeaftner og i det hele taget involvere os, forklarer Charlotte Højfeldt Nielsen.

Liberté åbner torsdag 29. oktober.


Vi vil gerne være med til at gøre noget for midtbyen, så det har vi glædet os meget til at åbne og bidrage med noget unikt.

Charlotte Højfeldt Nielsen, butikschef, Liberté


Charlotte Højfeldt Nielsen bliver chef for Liberté butikken i Østergade i Kolding, som åbner torsdag 29. oktober. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Møbelfirma udvider

Annonce