Annonce
Ugeavisen Kolding

Makkerparret bag Victorias Pizza er klar med nyt madsted

Andreas Nikolian og Taron Khachatorian elsker selv shawarma - nu åbner de deres egen shawarmabar i forlængelse af Victorias Pizzeria på Esbjergvej. Foto: Steffen Nielsen
Den nye shawarmabar Roll It åbner snart på Esbjergvej. Bag det nye koncept står Andreas Nikolian og Taron Khachatorian, som i forvejen driver tre pizzeriaer i byen.
Annonce

Kolding: Der er shawarma med hjemmebagt brød og kylling eller oksefilet på menuen, når byens nyeste spisested åbner om få dage.

Det er makkerparret Andreas Nikolian og Taron Khachatorian, der står bag det nye koncept, som de har døbt Roll It Shawarma Bar. De to har i otte år drevet den lokale pizzakæde Victorias Pizza, og nu var det altså tid til at føje noget nyt til porteføljen.

- Vi synes, at det kunne være fedt at prøve et nyt koncept, og der er ikke så mange, der har gjort så meget ud af shawarma i Jylland ud over i Aarhus, forklarer Andreas Nikolian.

Den nye shawarmabar er blevet indrettet i den ene ende af Victorias Pizza på Esbjergvej 6, hvor der er blevet sat en skillevæg op mellem de to forretninger.

- Vi har ikke så mange spisende gæster i pizzeriaet, fordi vi mest er takeaway, så vi havde pladsen til det, forklarer Andreas.

Annonce

Eksperimenteret længe

Ideen til den nye shawarmabar har makkerparret haft i længere tid, og de har arbejdet hårdt på at finde den helt rigtige opskrift.

- Folk ved fra Victoria, at vi går op i kvalitet, og det skal også afspejle sig her. Vi elsker shawarma og har eksperimenteret i lang tid for at finde det helt rigtige kød, dressing, brød og så videre, siger Andreas Nikolian.

Roll It Shawarma Bar bliver Andreas Nikolian og Taron Khachatorians fjerde spisested i Kolding. Samtidig arbejder de i øjeblikket på at åbne afdelinger af Victorias Pizza i både Haderslev og Fredericia.


Vi elsker shawarma og har eksperimenteret i lang tid for at finde det helt rigtige kød, dressing, brød og så videre.

Andreas Nikolian, Roll It Shawarma Bar


Roll It Shawarma Bar

Den nye shawarmabar har adresse på Esbjervej 4 ved siden af Victorias Pizza.

Den endelige åbningsdato er stadig usikker, men folkene bag forventer at kunne åbne i løbet af denne uge.

Se mere på facebook.com/ROLLITKOLDING

Roll It Shawarma Bar på Esbjergvej. Foto: Steffen Nielsen
Roll It Shawarma - Andreas Nikolian og Taron Khachatorian. Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce