Annonce
Ugeavisen Kolding

Nadjas webshop flytter hjemmefra: Åbner tøjbutik på Agtrupvej

Nadja Lautrup Nordtorp og hendes datter Lærke, som var med til at sætte det hele i gang. Det var nemlig mens Nadja var på barsel med Lærke, at hun begyndte at designe og sy børnetøj under mærket Nala Design. Nu er hobby vokset til forretning, og 30. maj åbner Nadja forretningen Nala Outlet på Agtrupvej, hvor man kan finde tøj til både børn og voksne. Foto: Louise Lauritsen
Nadja Lautrup Nordtorp startede for ti år siden med at sy tøj til sine børn. Nu åbner hun butik med tøj til hele familien.
Annonce

Kolding: Som tidligere alenemor til to små børn husker Nadja Lautrup Nordtorp tydeligt, hvordan det kan være svært at få pengene til at strække til nyt børnetøj.

- Mine børn måtte godt se lidt smarte ud, selvom deres mor dengang var fattig studerende, smiler hun.

Og derfor begyndte hun selv at designe og sy børnetøj, da hun var på barsel med sin datter Lærke.

- Det var rigtig hyggeligt, og jeg havde en masse veninder, som interesserede sig for det, jeg lavede. Så efterhånden begyndte jeg at sy mærker i med Nala Design og sælge det. Jeg syede også en del på bestilling, fortæller Nadja, der har opkaldt sit firma efter sig selv med forbogstaverne fra fornavn og mellemnavn.

Egentlig er Nadja uddannet lageroperatør og har arbejdet på lager i mange år. I dag har hun deltidsjob som rengøringsassistent, og resten af tiden går med Nala Design og hendes nye butik Nala Outlet, som primært forhandler tøj, Nadja har købt som partivarer.

Nala Outlet

Åbner 30. maj på Agtrupvej 146.

Sælger børnetøj og dametøj samt legetøj og sportstøj og -sko.

Læs mere på www.facebook.com/Nala-Outlet-463756664431971.

Ejes og drives af Nadja Lautrup Nordtorp.

Annonce

Tøj til alle

Butikken er vokset ud af Nadjas webshop, hvor hun sælger tøj til børn og voksne. Nala Outlet har tidligere haft til huse i et lagerlokale i et industrikvarter og på Nadjas privatadresse, men nu er hun klar til at prøve kræfter med en egentlig forretning.

- Ind til nu har 90 pct. af min forretning været online, men kunderne har efterspurgt en fysisk butik, så nu skal det prøves af.

I butikken vil man kunne finde tøj til babyer og børn fra størrelse 50 til 146 og tøj til kvinder i alle størrelser. Der er mest hverdagstøj på bøjlerne, men også tøj til pænt brug.

- Jeg får også noget herretøj hjem, for det skulle gerne blive en butik for hele familien. Det skal være, så man kan gå ind og købe smart tøj, uden det bliver alt for dyrt. Det skal være tilgængeligt for alle, for det er vigtigt, at folk ikke får den der følelse, som jeg har haft, da jeg stod selv med to små børn, at man ikke kan se smart ud, fordi nyt tøj er så dyrt.

Nala Outlet åbner på Agtrupvej 146 lørdag 30. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce