Annonce
Ugeavisen Kolding

Otte af de bedste praktikophold har været hos virksomheder i Kolding

I 2020 var det Energinet i Fredericia, som tog prisen for årets bedste praktikophold sammen med praktikant Diana Krogh Larsen. Diana studerede til financial controller, da hun var i praktik. Hun blev efterfølgende ansat hos sit praktiksted. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Kolding: Til trods for coronapandemien har IBA’s studerende stadig overskud til at rose deres praktikvirksomheder. Det ses tydeligt i konkurrencen årets IBA-praktik, hvor IBA Erhvervsakademi Kolding er i fuld gang med at finde frem til årets bedste praktikophold.

497 studerende fra IBA’s elleve uddannelser har været i praktik i efteråret 2020 og i foråret 2021, hvoraf 45 har valgt at indstille deres praktikvirksomhed til konkurrencen om at blive årets IBA-praktik 2021.

19 af de indstillede praktikvirksomheder ligger i Kolding Kommune. Otte af de virksomheder har gjort det så godt, at de er endt på listen over årets 25 absolut bedste praktikophold. Det er Penatos, Sydbank, Danske Bank, Sun & Safe, Sourzing, Scandia Trading, Ejendomsmæglerfirmaet Trine Kjøller/John Frandsen i Kolding og Bolt-On Solutions i Bjert. De otte virksomheder får nu et skulderklap af deres praktikanter.

Annonce

Listen med de 25 praktikophold bliver snart skåret ned til fem finalister, som skal dyste mod hinanden foran en jury. I juryen sidder både politikere og folk fra erhvervslivet samt en repræsentant for de studerende, praktikantvejledere og IBA’s rektor.

Den studerende, som vinder årets IBA-praktik 2021, er med til at overraske sin praktikvirksomhed, når vinderen bliver hyldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce