Annonce
Ugeavisen Kolding

Tom Andkjær har lukket sin sportsbar: Corona har taget hårdt på stedet

Tom Andkjær har på grund af corona opgivet sin sportsbar Onkel Toms, som han åbnede i august 2019. I stedet skal han fremover være manager for Bar Sushi i Kolding. Foto: Søren Gylling
Onkel Toms i Munkegade er lukket, og indehaver Tom Andkjær har fået nyt job som bestyrer hos Bar Sushi.
Annonce

Kolding: "Af økonomiske årsager er jeg ikke mere en del af Onkel Toms Kolding. Corona har taget hårdt på stedet, og jeg personligt bliver nødt til at tænke på min familie og min private økonomi."

Sådan skrev Tom Andkjær mandag aften på sin facebookside, hvor han også løfter sløret for sine fremtidsplaner. Den tidligere DJ, politiker, model, forfatter og meget andet skal fremover være bestyrer for den lokale Bar Sushi, skriver han.

Dermed siger Tom Andkjær farvel til den sportsbar, som han åbnede i sensommeren 2019, og dermed kun nåede at drive i godt et halvt år, inden coronakrisen ramte.

Netop corona var da også en central del af Onkel Toms første regnskab, som blev aflagt i juni. Her kunne man læse, at virksomheden havde "realiseret resultater i januar og februar 2020, som svarer til det forventede", men at "Covid-19 udbruddet potentielt vil påvirke virksomhedens resultat og finansielle stilling i 2020".

Annonce

Driver det ikke videre

Onkel Toms har primært været ejet af Tom Andkjær selv, mens Torben Lund fra Tobbers ejer en mindre andel. Sportsbaren lukkede i første omgang midlertidigt i midten af sidste uge, mens  Torben Lund har arbejdet på at finde en løsning, som kunne betyde, at Onkel Toms kunne køre videre. Men det har altså ikke kunnet lade sig gøre.

- Onkel Toms er dødt, som vi kender det. Jeg har ikke lyst til at drive en anden mands drøm videre, fortæller Torben Lund, som derfor er så godt som sikker på, at sportsbaren er lukket permanent.

- Jeg vil ikke helt udelukke, at der kommer til at ske noget, men jeg har selv nok at se til, siger han med henvisning til, at han selv arbejder på at åbne det nye sted Arkaden i Munkegade.

Ifølge Torben Lund vil virksomheden bag Onkel Toms blive afviklet i løbet af de kommende dage.


Onkel Toms er dødt, som vi kender det. Jeg har ikke lyst til at drive en anden mands drøm videre.

Torben Lund, medejer af Onkel Toms


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce