Annonce
Ugeavisen Kolding

Trods corona: Power forventer tusindvis af kunder til åbnings-brag i Kolding

Power åbner varehus i Kolding mandag 16. november, fortæller adm. direktør for kæden Jesper Boysen. Butikken kommer til at ligge i nybyggede lokaler i det butikscenter, som i øjeblikket er på vej op ved siden af Bauhaus på Vejlevej. Pressefoto
Når den nye butik i Kolding slår dørene op mandag 16. november, bliver det med masser af gode tilbud, lover kædens direktør. Normalt møder 8.000 til 15.000 kunder op, når varehuset åbner nye afdelinger. I Kolding forventer man dog færre besøgende.

Kolding: Normalt indbyder Power til åbningsfest, når et nyt varehus slår dørene op, men intet er normalt i disse tider, og derfor bliver det i stedet en corona-åbning, som kæden lægger op til i Kolding på første åbningsdag mandag 16. november.

For uanset det stigende antal smittede med Covid-19, skal åbningen af det nye varehus fejres, lyder det fra kædes direktør Jesper Boysen.

- Danskerne skal ikke snydes for de gode priser, når Power åbner i Kolding. Vi vil ikke dæmpe det. Vi har behov for at få en rigtig god start i Kolding. Så det er mere eksekveringen af vores åbning, der bliver noget anderledes, end vi plejer.

Annonce

Normalt plejer kæden at servere mad og drikkevarer til de tusindvis af kunder, som står i kø til at komme ind efter de gode tilbud i butikken.

- Vi har typisk 2000 til 4000 kunder i kø på en åbningsdag og op til 15.000 kunder i butikken på én dag. Nu skal vi have det konverteret til coronaforhold, lover direktøren.

Så i stedet for at blive mødt med kaffe og basser, vil kunder i stedet blive tilbudt mundbind og håndsprit.

Man skal have billet

For at undgå kaotisk kø på dagen, har Power besluttet, at man skal booke billet online til det tidspunkt, man ønsker at handle i forretningen.

- Det har vi aldrig prøvet før, med det bliver vigtigt. Der vil være et maksimalt antal på, hvor mange der kan være i vores kø-system til de enkelte tidspunkter. Men vi har plads til alle, fordi vi er de første, som åbner i centret. Det bliver fuldt forsvarligt, lover Jesper Boysen.

I en nabobygning har Power fået lov til at indrettet 26 kasser, så man ikke skal stå i kø for at betale. Samtidig får de 50 nye faste medarbejdere i Power i Kolding selskab af næsten lige så mange kolleger udendørs. Særlige coronavagter skal være med til at sikre, at reglerne omkring blandt andet afstand og mundbind overholdes og at der løbende bliver lukket kunder ind i butikken, efterhånden som andre forlader den.

Annonce

Ikke mod retningslinjerne

Jesper Boysen vurderer, at kæden har gjort alle tænkelige forberedelser til at kunne håndtere et stort rykind på dagen. For eksempel vil man tilbyde gratis levering af varer, så kunderne ikke skal have trailer med til afhentning.

- Der kommer de åbningstilbud, som kunderne er vant til at se i Power. Vi håber, at så mange som muligt kommer, og at vi kan håndtere det med vores timeslots. Normalt har vi et kæmpe boom fra morgenstunden af. Her fordeler vi det ud over hele dagen. Så vi er forberedt. Power kommer ikke til at gøre noget mod retningslinjerne.

Ugen inden åbningen kan man reservere sin adgangsbillet til åbnings-braget i butikken i Kolding via power.dk.


Vi har typisk 2000 til 4000 kunder i kø på en åbningsdag og op til 15.000 kunder i butikken på én dag. Nu skal vi have det konverteret til coronaforhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce