Annonce
Hver torsdag bruger Rasmus Vemmelund og de andre i køkkenet på at eksperimentere og prøve nye ting af. Han forklarer, at menuen desuden kommer til at skifte med årstiderne og dermed også alt efter, hvilke råvarer der er i sæson. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Ugeavisen Kolding

Restaurant satser på fine dining og faste menuer: Til efteråret skal vi være blandt de 50 bedste i Danmark

På restaurant Bror Ditlev i Jernbanegade har man udnyttet coronanedlukning til både at bygge om i lokalerne og skifte fokus til udelukkende at servere faste menuer.
Annonce
  • Hver torsdag bruger Rasmus Vemmelund og de andre i køkkenet på at eksperimentere og prøve nye ting af. Han forklarer, at menuen desuden kommer til at skifte med årstiderne og dermed også alt efter, hvilke råvarer der er i sæson. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Man kan vælge imellem forskellige faste menuer og desuden vælge at tilkøbe den tilpassede vinmenu. Er der dog noget i retterne, som man ikke kan tåle eller ikke bryder sig om, så kan man altid henvende sig til køkkenet for at finde en alternativ løsning. Retten her serveres normalt med rejer, men her er det grillet laks og rosmarin. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • De har op imod 600 forskellige vine på Bror Ditlev, som hver har et nummer og en placering i køleskabene på restauranten. De vine, som bruges til de faste menuer, ses i køleskabet i baren bag Rasmus på billedet her. Numrene er skrevet på køleskabsdøren, så det er hurtigt at finde ud af, hvilken vin man skal have fat i. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Det er Rasmus' datter, som har lavet denne lille kastanjefigur, som ligger placeret i et lille hul i bordpladen mellem køkkenet og restauranten. I løbet af aftenen kan personalet så vende den lille figur, som har en glad smiley på den ene side og en sur smiley på den anden, alt efter om man er godt med i køkkenet i forhold til bestillinger. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Ugeavisen Kolding

Skobutik er lukket i Kolding Storcenter

Annonce
Ugeavisen Kolding

Anerkendt spillested skifter navn

Annonce
Ugeavisen Kolding

Så er de sidste to navne klar til Grøn: Billetsalget i Kolding går strygende

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Da en kunde kom ind med en Zalando-pakke under armen, flød Susanns bæger over: Nu lukker hun sin tøjbutik

Ugeavisen Kolding

Klumme: Historieforståelse er blevet vigtigere end nogensinde

Ugeavisen Kolding

Der gik 14 dage, fra idéen opstod, til butikken slog dørene op: Helle har åbnet blomsterforretning nummer to

Ugeavisen Kolding

Den åbnede i tidligere pubs lokaler sidste sommer: Sådan går det hos byens nyeste vin- og tapasbar

Ugeavisen Kolding

Kan du spotte dit barn i stort billedgalleri: 7400 skoleelever til koncert med Sigurd Barrett

Ugeavisen Kolding

Ahmed har åbnet ny pakkeshop

Ugeavisen Kolding

Efterskole-elever har vundet fire filmpriser: - Det er en virkelig fed fornemmelse

Ugeavisen Kolding

Forrige år lukkede hun Orange Scene: Til sommer tager Jada med Grøn-karavanen

Ugeavisen Kolding

Medarbejder i lille dagligvarebutik tager et skridt op: Bliver ny købmand i landsbyen

Ugeavisen Kolding

Café udvider for anden gang på to år: Nu bliver der mulighed for flere selskaber og mad ud af huset

Ugeavisen Kolding

Open air-festival får solid opbakning fra virksomheder - billetsalget halter lidt efter

Annonce