Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Mæglerne rykker ind i nedlagt fabrik

Ribe Mæglerne med ejer Thomas Gerken(tv.), Tenna Jørgensen og Sebastian Rosendahl flytter i uge 17 i nye lokaler i den tidligere plastfabrik Berima. Foto: Kåre Welinder
Efter at have solgt huse i Ribe og omegn fra privatadressen siden firmaets start i foråret 2020 rykker ejendomsmægler Thomas Gerken ind i lokaler på nedlagt plastfabrik i Ribe Syd.

Ribe: For godt et år siden begyndte ejendomsmægler Thomas Gerken at sælge boliger som selvstændig mægler i Ribe Mæglerne, og siden da er det gået over stok og sten.

Der er kommet to nye medarbejdere til, og nu rykker han kontoret væk fra hjemmeadressen og til nyrenoverede lokaler på den gamle plastfabrik Berima, hvor firmaet overtager de tidligere kontorbygninger med vinduer ud mod Stampemøllevej og P-Syd.

- Jeg tror nok min familie er glade for, at vi flytter ud af huset, for selv om vi har haft kontor i garagen har mange møder fundet sted i vores køkken, siger Thomas Gerken, der 1. juni 2020 ansatte ejendomsmægler Sebastian Rosendahl, og for fire måneder siden udvidede yderligere med ejendomsmæglerelev Tenna Jørgensen.

Med flytningen bliver Ribe Mæglerne naboer til den nye retrobutik Primo Retro & Design, der for få uger siden åbnede i Berimas tidligere fabrikslokaler, og netop placeringen ved P-Syd var vigtig for Thomas Gerken.

- Vi har været på udkig i nogen tid, men har ikke rigtigt fundet det rette sted, og ved en tilfældighed blev vi præsenteret for lokalet af Christian Hansen, der ejer hele den gamle fabrik. Det passede perfekt i forhold til både parkeringsmuligheder, og at der ikke var nogen trapper. Lysindfaldet er godt, og det er et flot mødelokale, så jeg vil sige, at det nok er lidt bedre forhold end i min garage, siger Thomas Gerken.

- Vi glæder os til at flytte i nye lokaler, og det eneste, vi lidt går og venter på, er, hvornår boligmarkedet begynder at gå ned ad bakke, for det kan næsten ikke gå bedre, end det gør lige nu, siger Thomas Gerken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce