Annonce
Kultur

Kunstnerisk projekt samler hele Sydhavnen - og du kan være med

Inde i denne farverige campingvogn vil der gradvist blive skabt et magisk univers af de foldede tudser, som er en del af kunstprojektet 'Summende Sydhavn'. Pr-foto

Der bliver zoomet helt ind på Sydhavnens fortællinger, når et nyt kunstnerisk projekt med titlen 'Summende Sydhavn' kan opleves. Det er Sydhavn Teater og Dansehallerne, der står bag fællesprojektet, der byder på alsidige inddragende aktiviteter.

Projektet indebærer blandt andet workshops med skabelse af små fortællende landskaber samt skrive- og bevægelsesworkshop, hvor alt det summende liv i Sydhavnen fortolkes i ord og kropslige udtryk. Desuden bliver lyden af Sydhavnen også udforsket, og der formidles kreativ modstand i selvforsvar-workshop for bydelens kvinder.

Det hele kulminerer lørdag 21. november, hvor en udstilling fra projektets aktiviteter præsenteres. Her vil publikum blandt andet kunne opleve lydbilleder fra Sydhavnen og en filmisk oplevelse, hvor fiktive historier, delvist inspireret af virkelige hændelser i bydelen, er omdrejningspunktet.

En af de særlige ting, der kommer til at foregå inden præsentationen, er et kollektivt foldeprojekt. Her skal Sydhavns-borgere i fællesskab folde titusind Sydhavns-tudser for at hylde samhørigheden i lokalsamfundet.

Det kommer til at foregå i og omkring Dansepavillionen og Karens Minde Kulturhus. Udstillingen varer fra kl. 11.00-16.00, og der er fri entré. Læs mere om projektet på: summendesydhavn.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce