Annonce
Ugeavisen Grindsted

Fodervirksomhed i Grindsted har fået ny medejer

Michael Nielsen (t.v.) har arbejdet hos UniQ Food i et par år. Nu er han blevet medarbejder af virksomheden, som han ejer sammen med Peter Tindbæk. Privatfoto.
UniQ Food i Grindsted er kommet godt igennem 2020, og nu har virksomheden fået sig en ny ny medejer.

Grindsted: Fodervirksomheden UniQ Food, der er hjemmehørende i Grindsted, er blevet delvist opkøbt. Michael Nielsen, der gennem de seneste par år har været ansat i firmaet, har købt sig ind og ejer nu virksomheden sammen med den hidtidige ejer, Peter Tindbæk.

- Jeg var ikke i tvivl om, at Michael skulle være en del af den spændende rejse, som UniQ er i gang med. Vi vidste begge to, at et aktuelt samarbejde kun kunne føre til noget positivt for firmaet, fortæller Peter Tindbæk ifølge en pressemeddelelse.

Vækst i coronaåret

Uniq Food blev etableret i 2002 og producerer foder til hunde. Virksomheden har i dag tilknyttet seks medarbejdere, som servicerer kunderne i omkring 15 forskellige lande i hele Europa.

UniQ Food er gennem 2020 ikke blevet negativt mærket af coronakrisen. Faktisk har der i løbet af året været en stigning på 40 procent, hvilket ifølge ejerne kan tilskrives, at efterspørgslen på danske produkter er steget.

- Vi er glade for, at flere danskere vælger at handle lokalt. Det betyder meget for os, at kunderne tænker mere på bæredygtighed og produktets oprindelse, end de gjorde for 10 år siden, lyder det fra den nye medejer, Michael Nielsen.


Det betyder meget for os, at kunderne tænker mere på bæredygtighed og produktets oprindelse, end de gjorde for 10 år siden.

Michael Nielsen, ny medejer af UniQ Food


Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce