Annonce
Ugeavisen Struer

Sejlhuse tæt på udsolgt

Der er nu kun fire ledige grunde tilbage i anden og sidste etape af Sejlhusene. Foto: Morten Stricker
Vil du bo lige ud til Limfjorden i Struer med fødder og jolle i vandkanten, så er det med at skynde dig - nu er der nemlig kun fire grunde tilbage
Annonce

Struer: Alt tegner til, at 2020 bliver året, hvor den lokale bolighandel for alvor får storformen tilbage.

Endnu et tegn på den forudsigelse er udsigten til, at før året er omme, så kan samtlige 17 grunde i anden og sidste etape af Sejlhusene i Struer være solgt.

Dermed er der ikke flere muligheder for at købe en grund i det karakteristiske byggeri på havnefronten med træfacade lige ud til Limfjorden i Struer by.

Annonce

Stor interesse

Det er ejendomsmægler Gitte Lund Ellebæk, indehaver af EDC Struer, der står for salget af grundene, hvor et hus med grund formentlig løber op i 3,5 til 4 millioner kroner, inden det står færdigt. Absolut i den dyreste ende af markedet for ejerboliger i kommunen.

I marts var seks af grundene solgt til byggeriet af 12 almene boliger med Struer Boligselskab som bygherre. Et byggeri, der efter planen står færdigt til indflytning i september næste år.


Med den fart som boligmarkedet har taget i år, så varer det ikke længe, før de fire grunde er væk.

Ejendomsmægler Gitte Lund Ellebæk, EDC Struer


Siden pandemien i marts sendte Danmark i karantæne har boligmarkedet for alvor taget fart. Status er lige nu, at der kun er fire grunde tilbage i Sejlhusene, og at der tilmed er interesserede købere til de fire grunde, siger Gitte Lund Ellebæk.

- Med den fart som boligmarkedet har taget i år, så varer det ikke længe, før de fire grunde er væk. Vi kan virkelig mærke interessen for Sejlhusene. Ikke bare for nye grunde, men også, når et af de eksisterende Sejlhuse sættes til salg, siger Struer-mægleren.

Annonce

Tryg investering

Første etape af Sejlhusene fik ellers en svær fødsel, og efter et langt og uskønt forløb endte det blandt andet i en konkurs for Bodilsen Totalbyg A/S, der stod for byggeriet

Købmand Carsten Mogensen købte efterfølgende de resterende grunde af konkursboet, og han kan nu se frem til at samtlige grunde snart er væk.

- Jeg tror, at der er flere årsager til at grundene sælges i stor stil. Arkitekturen er afgjort et plus, og så fik en hel del boligejere under coronanedlukningen god tid til at overveje deres boligsituation. Det har de efterfølgende handlet på. Og så tror jeg også, at der er noget trygt ved at investere og se på ny bolig i en tid, hvor verden er ramt af en pandemi og mange udfordringer. Livet skal ikke gå i stå, siger Gitte Lund Ellebæk.

Annonce

- Få fingeren ud

Hun glæder sig også meget over, at grundene i Sejlhusene for en stor dels vedkommende sælges til tilflyttere.

- Der er interesserede og købere fra byer som Holstebro, Silkeborg og Herning, og det viser, at hvis grunde er attraktive nok, så er Struer som by og kommune også interessant, siger Gitte Lund Ellebæk.

Hun er også klar i spyttet, hvis man går med en drøm om at eje en af grundene og bo i Sejlhusene.

- Så er det kort fortalt med at få fingeren ud. Ellers så er det for sent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Ugeavisen Struer

Hjerm får digital byport

Annonce