Annonce
Ugeavisen Vejle

Stor bilforretning i Vejle sælger sin nyrenoverede bygning: 'Jeg kan selvfølgelig blive tvunget til at flytte'

Målet for Chris Tryk er at yde service i særklasse, fordi det er vejen til tilfredse kunder. Nu har han sat bygningerne, der rummer Carmark, til salg for 28 millioner kroner. Foto: Flemming Larsen
Stor facade mod Fredericiavej, hvor der dagligt passerer 30.000 biler, hører med til ejendommen på i alt 3.350 kvadratmeter.

Vejle: Blot fem måneder efter at Carmark, tidligere CHT Biler, indviede sit bilhus på Storhaven 3, har ejeren af bilforretningen, Chris Tryk, valgt at sætte den nyrenoverede bygning til salg.

Prisen er knap 28 millioner kroner, og skal ifølge ejeren ses i lyset af de store investeringer, han selv har foretaget på den attraktive adresse.

Chris Tryk erhvervede selv bygningen i 2019, nemlig da Vejles store Citroën-forhandler, Kilstrup & Fuhlendorff A/S, gik konkurs efter mere end 50 år i branchen.

Annonce

Det er korrekt, at jeg har sat ejendommen til salg. Bliver ejendommen solgt til en investor, kan jeg sikkert bliver boende til en rimelig husleje. Men skal en kommende ejer selv bruge ejendommen, kan jeg selvfølgelig blive tvunget til at flytte, for jeg er bestemt ikke færdig med at handle biler.

Chris Tryk, bilforhandler

Det fik Chris Tryk til at flytte sin bilforretning fra Ibæk Strandvej til Storhaven, hvor han først satte en sidebygning og senere hovedbygningen i stand.

Senest, i december 2021, færdiggjorde Chris Tryk en større ombygning til i alt seks millioner kroner.

Er klar til at flytte

- Det er korrekt, at jeg har sat ejendommen til salg. Bliver ejendommen solgt til en investor, kan jeg sikkert bliver boende til en rimelig husleje.

- Men skal en kommende ejer selv bruge ejendommen, kan jeg selvfølgelig blive tvunget til at flytte, for jeg er bestemt ikke færdig med at handle biler, siger Chris Tryk.

Ifølge salgsopstillingen fra erhvervsmægler Halberg & Olsen kommer den kommende køber til at råde over et samlet bygningsareal på 3350 kvadratmeter, hvoraf de 1150 kvadratmeter ligger med facade ud mod Fredericiavej, hvor der passerer 30.000 biler i døgnet.

Nyt gearskift for driftig bilhandler

CHT Biler blev etableret tilbage i juni 2012 af den dengang 22-årige Chris Tryk, da han slog glasdørene op i en lille sidebygning på Ibæk Strandvej 1.

Som 25-årig flyttede den unge bilforhandler til større lokaler på Ibæk Strandvej 11.

I 2019 femdoblede Chris Tryk kvadratmeterne i sin bilforretning, da han flyttede ind i det konkursramte Kilstrup & Fuhlendorff A/S' bilhus på Storhaven 3-5.

De seneste to år er bilforretningen løbende blevet moderniseret, og er senest blevet udvidet med en 450 kvadratmeter stor og seks millioner kroner dyr tilbygning.

De nyrenoverede bygninger på i alt 3350 kvadratmeter er nu sat til salg for knap 28 millioner kroner.

Annonce

Begyndte som 22-årig

Chris Tryk begyndte som 22-årig med tre biler på en grusplads. Det var på Ibæk Strandvej 1. Tre år senere flyttede den unge brugtvognsforhandler til større lokaler på Ibæk Strandvej 11, inden han som nævnt overtog lokalerne på Storhaven 3-5.

Og noget tyder på, at Chris Tryk kan noget som bilhandler.

I det seneste regnskabsår mere end tredoblede han sit regnskab med et resultat før skat på 7,3 millioner kroner mod 1,7 millioner kroner før skat i 2020.

Egenkapitalen er i dag vokset til 11,8 millioner kroner mod 5,7 millioner kroner i 2020.


Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se kortet over Vejles bedste strande: Her kan du bade i rent badevand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

De græssende dyr hjælper naturen på vej

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Videnskab i børnehøjde

Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Ugeavisen Vejle

Færre unge søger mod de gymnasiale uddannelser i Vejle: På ét gymnasium er rektor dog 'lettet og meget tilfreds'

Ugeavisen Vejle

En billig by- og pendlerbil: Hyundai Bayon er et frisk pust i gadebilledet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Vi maler byen gul

Ugeavisen Vejle

Vejle-restaurant i midtbyen er lukket: 'Jeg lavede danske mad, som mor ville have serveret den, men det var ikke nok'

Ugeavisen Vejle

Charlotte sagde sit job op og brød med kæresten: 'Nu gider jeg simpelthen ikke mere'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Forårsstemning på Nørretorv

Annonce