Annonce
KøbenhavnLIV

Er det en eksplosion eller en jetjager?

Motorcykler irriterer en beboer på Østerbrogade. Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix
Annonce

Indlægget er et udtryk for skribentens egen holdning.

Det er sommer på Østerbro, og især Østerbrogade sprudler af liv. Fortovene er fyldt i begge retninger. Det vrimler med travle og tit glade mennesker. Cykelstien er fyldt op. Det går stærkt både til arbejde og fra arbejde. Biler er der stadigvæk, men det gode ved dem, selvom de stadig forurener, er, at de er lydløse.

Der er kun ét problem på Østerbrogade i sommervarmen: Det er motorcyklisterne, der kører, som om de har mindreværdskomplekser. På trods af, at de kører meget langsomt nedad eller opad Østerbrogade, lyder det som eksplosioner og jetjagere, der i tidligere tider brød lydmuren.


Har moderen til disse ejere af motorcykler smidt deres baby ud hjemmefra for tidligt?

Erik Møller Andersen, Østerbrogade 45


Har moderen til disse ejere af motorcykler smidt deres baby ud hjemmefra for tidligt? Kan en potens ikke bruges til noget bedre? Eller er der ingen potens? Hvis jeg var en kvinde mellem 15 og 25, ville jeg meget hellere sidde i en åben sportsvogn som chauffør eller passager frem for at sidde på en elendig forstørret knallert?

Forslag: Brug strandvejen eller kør en tur til Sverige. Hvorfor skal det absolut gå ud over os østerbroere?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sammenhold

Mihai og Michael holder Sluseholmen ren i fritiden: Man skal affinde sig med, at man er ham den underlige, der render rundt og samler skrald

Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Annonce