Annonce
Giv til hinanden

Nu skruer vi op for fristelserne: Vær med i hele byens 'anbefalingsunivers'

Journalist Angela Brink går forrest i skabelsen af anbefalingsuniverst @københavnerliv som samler og deler alle jeres anbefalinger og bedste oplevelser på Instagram. Foto: René Mølskov
Vi er i fuld gang med at skabe et univers spækket med anbefalinger. Fra dig og alle andre der nyder byen, og som gerne vil give de gode tip videre.
Annonce

Hver eneste gang jeg ser, at nogen skal til Italiens hovedstad, smider jeg alt, hvad jeg har i hænderne for at fortælle dem, at det er et must for dem, at de på tomme maver skal spise frokost på Baguetteria del Fico, Via della Fossa 12 - kun et stenkast og et par sidegader fra Piazza Navona.

Hvorfor? Fordi jeg ved, at de vil få en fantastisk oplevelse! Og den er sikker hver gang; Et kæmpe tak for anbefalingen, og en kærlig og meget mæt hilsen fra Rom. Det er da essensen af glæden ved at give!

Og hvad får jeg ud af det? Tja, ikke andet end en dybtfølt glæde over at have givet noget godt til andre. Såmænd.

Jeg tænker, at vi alle har det sådan. At vi nyder at give noget godt til andre. Derfor er vi netop nu ved at skabe et lokalt 'anbefalingsunivers', hvor du kan give dine gode oplevelser videre. Ikke bare til dine venner, men til hele byen.


Vi skaber sammen et sted, hvor du kan søge inspiration til næste gang du skal ud i byen. Uanset om det er ølhaner og Champions League-fodbold, den dampede fisk, den gode underholdning, stemningen, kager eller den veganske is, burgeren, solnedgangen eller alt det andet mellem himmel og jord, der findes lokalt og i hele byen

Jesper Gisli, chefredaktør


Annonce

Vi er begyndt på Instagram

Du er ude med en ven, I har en stjernestund, og rejemaden med den kolde hvidvin spiller bare. I deler det alligevel på Instagram, og nu tagger I @københavnerLIV og #københavnerliv i jeres story og skriver, hvad det bedste var og tagger stedet, og hvad der ellers skal frem i lyset.

Når vi alle gør det, giver vi det bedste til andre - men vi skaber også sammen et sted, hvor du kan søge inspiration til næste gang, du skal ud i byen. Uanset om det er ølhaner og Champions League-fodbold, den dampede fisk, den gode underholdning, stemningen, kager eller den veganske is, burgeren, solnedgangen eller alt det andet mellem himmel og jord, der findes lokalt og i hele byen.

Vi er startet på Instagram. Her har vi fuld gang i en masse skønne mennesker lokalt, der anbefaler løs, og flere kommer til hver dag. Og til at samle trådene har vi journalist Angela Brink. Angela har blandt meget andet arbejdet for Copenhagen Fashion Week og Jyllands Posten, og Angela er hentet ind for at stå i spidsen for @københavnerLIV og for at få det hele til at ske - sammen med dig.

Vi er kommet godt i gang. Vi har kastet os ud i det, og du er mere end velkommen til at byde ind og være med i udviklingen. Og til at starte med gå ind og dele på Instagram med @københavnerLIV - så giver du det bedste videre. Ikke bare til dem du kender, men til hele byen. Vi glæder os til at dele med dig.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce