Annonce
Kunstudstilling

Klokkeblomst, stripperstang og elektroniske beats

Hardcore Freedom af Esben Weile Kjær kan opleves fra 23. oktober 2020. Foto: Copenhagen Contemporary

Den fremadstormende unge kunstner Esben Weile Kjær stiller skarpt på sin egen generation og undersøger dens fortællinger i stor performance-baseret udstilling, der er skabt særligt til Copenhagen Contemporary.

Installationen er foranderlig og vækkes løbende til live af performances, der bølger mellem oprør og fest, hvor udstillingens gæster med kontrasterende dansestilarter inviteres til at deltage. Hardcore Freedom, som udstillingen hedder, udfolder og udfordrer populærkulturens fortællinger og visuelle virkemidler.

Med arkitektoniske greb, elektroniske beats, lysshow, spejle og live-performances præsenteres et samlet værk, der udforsker forholdet mellem ungdom, oprør, fest, kulturforbrug og den konstruerede følelse af frihed, som de unge abonnerer på.

Til udstillingen kan man blandt andet opleve den klassiske Disney-karakter Klokkeblomst i neon, en stripperstang monteret i plateauets midte blandet med natklub lignende stemning.

Hardcore Freedom kan opleves fra 23. oktober 2020 på Copenhagen Contemporary, der ligger på Refshalevej 173A.

Udstillingen præsenteres i et særligt partnerskab med Kunstforeningen Gl. Strand, der i tidligere i år viste Power Play af samme kunstner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Annonce