Annonce
Gastronomi

Madfestival: Landmænd og københavnere mødes om maden

Madland festival 2020 åbner op for en madpolitisk festival, med fokus på at gentænke Danmarks madsystem mod et bæredygtigt madsystem. Arkivfoto/Martin Soerensen
Annonce

Kødbyen har åbnet op for festival i madens tegn!

Madland, som navnet røber, henviser til en madpolitisk gentænksfestival. Her skal jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk samt borgere og alt derimellem, samles for at benytte genstarten til at gentænke madsystemerne i Danmark.

Festivalen skal favne lidt af hele Danmarks madkultur og madsystem - fra produktionen til munden. Dette er en mulighed for københavneren til at deltage aktivt i udviklingen og debatten mod et bæredygtigt madsystem, samt høre mere om fagfolkenes nye ideer, koncepter, erhverv og udfordringer mod dette.

Hvornår: 26. august - 25. september 2020

Hvor: Madland har hovedkvarter i CPH Food Space i Kødbyen, Slagtehusgade 11 København V med aktiviteter og events fordeæt over hele København.

Læs mere på: madlandfestival.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITI

Politiskud affyret på Saltværksvej

POLITIK

Klumme: Alternativet er en død sild

Klumme

Det gamle kapel

Debat

Vi skal værne om frivillighed

JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Annonce