Annonce
Debat

Redaktøren har ordet: Taburetklæberi next level

Chefredaktør Jesper Gisli, Hovedstadens Mediehus, mener, at overborgmesteren bør træde tilbage.
Annonce

- Jeg vil gå fra at være en del af problemet, til at være en del af løsningen, sagde overborgmester Frank Jensen (S) for rullende kameraer søndag aften.

Nej. Selvfølgelig skal Frank Jensen ikke være den, der står i spidsen for en kulturændring, når det kommer til seksuelle krænkelser i Socialdemokratiet og på Københavns Rådhus.

Manden har haft en kronisk pilfinger i årevis, og da den kun lægges i lommen og undskyldes nu, fordi der ikke var flere krumspring og udenomssnak, klinger ønsket og løftet absurd hult. Det kan alle se. På nær Socialdemokraterne, naturligvis.

Magten betyder alt, og man siger øjensynligt alt for at beholde den.

Det gjorde Niko Grünfeld (Alt) også, da han kom i modvind. Da der ikke var flere muligheder for krumspring og udenomssnak, trak han sig med en masse ‘undskyld’, og ‘det påtager jeg mig det fulde ansvar for’. Men først da der ingen vej var tilbage.


Dét er en kultur jeg vil opfordre til, at der også ændres på rådhuset, når nu vi er i gang


Det samme skete med Anna Mee Allerslev (R). Bortforklaringer og søforklaringer. Og da alle muligheder var udtømt, så borgmesteren klart, og tog den eneste naturlige konsekvens. Men først da der ikke var anden udvej.

Dét er en kultur jeg vil opfordre til, at der også ændres på rådhuset, når nu vi er i gang. Gerne af den kommende generation af politikere, som forhåbentligt ikke bliver lært for mange unoder i den ungdomspolitiske organisation, inden de træder ind i de voksnes rækker.

Gårsdagens magt-krampetrækninger hos Frank Jensen og hans håndsoprakte flertal bliver forhåbentligt kortvarige. Indtil da er det blot taburetklæberi next level, grænsende til det tragikomiske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce