Annonce
112

Så skete det igen: Person påkørt på Jyllingevej

Endnu en personpåkørsel i fodgængerovergangen over Jyllingevej. Foto. Stine Lykke Andersen

Så skete det igen. Endnu en person er blevet påkørt på fodgængerovergangen på Jyllingevej ved Krogebjerg. Denne gang en kvinde.

Anette Kruse Schildahl kørte bag bilen, der påkørte en kvinden. Hun udtaler.

- Den bil der kørte hende ned, så hende slet ikke, selvom bilen i anden vejbane holdt tilbage.

Anette Kruse Schildahl var den første, der var henne ved den påkørte kvinde. Hun fortæller, at kvinden var ved bevidsthed.

Annonce

Fodgængerne er skjulte

Det er ikke første gang, at der er sket personpåkørsel samt trafikuheld ved fodgængerovergangen over Jyllingevej ved Krogebjerg. (Links til tidligere artikler nederst i artiklen, red), og mange bilister frygter netop den fodgængerovergang.

Blandt andet Camilla Hammerhøj, som ville ønske, at der kom en lysregulering op.


En gang måtte jeg stå på bremsen. Ikke fordi jeg ikke var opmærksom, men simpelthen fordi fodgængerne var skjulte bag de biler, der kørte foran mig. Det var meget ubehageligt for fodgængerne og ikke mindst også for mig som bilist.

Camilla Hammerhøj


- Jeg ville, som bilist, ønske, at der kom lysregulering op, for med den fart der må køres  på Jyllingevej (60 km/t, red) og den strøm af biler der er, kan det, som bilist, være meget svært at se, når der står fodgængere og vil over, skriver hun i et Facebook opslag.

Hun fortsætter.

- En gang måtte jeg stå på bremsen. Ikke fordi jeg ikke var opmærksom, men simpelthen fordi fodgængerne var skjulte bag de biler, der kørte foran mig. Det var meget ubehageligt for fodgængerne og ikke mindst for mig som bilist. Det er en l.... overgang for alle parter, skriver hun.

Københavns Politi bekræfter overfor VanløseLIV, at der er sket et færdselsuheld. I en mail skriver Københavns Politi.
- Kort før kl. 17 i går (onsdag d. 4. november) skete der et færdselsuheld i et fodgængerfelt på Jyllingevej. En personbil havde ramt en fodgænger, der ville krydse vejen. Ambulance og politi var til stede. Fodgængeren blev kvæstet ved ulykken, men ikke kritisk.

Satellitfoto af fodgængerovergangen over Jyllingevej.

Hvis du har informationer i sagen, kan du kontakte redaktionen på chili@vanloseliv.dk eller sende en sms på 53314152.

VanløseLIV følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byliv

Iron Maiden bekræftet til Copenhell næste år

Annonce