Annonce
KøbenhavnLIV

Skuespiller forlader Vesterbro-hjem – med udsigt til stor fortjeneste

Foto: Astrid Maria Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Annonce

Den kendte skuespillerinde Tuva Novotny stammer som bekendt fra vores naboland Sverige, men siden 2011 har hun ejet en lejlighed i København.

En 118 kvadratmeter stor herskabslejlighed som "Midsommer"-skuespillerinden netop har sat til salg efter næsten ni år på adressen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Ejerlejligheden, som ligger på en parallelgade til H.C. Andersens Boulevard i smørhullet mellem havneløbet og Tivoli, har fire værelser med klassiske detaljer som stuk og høje vægpaneler.

Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til den centralt beliggende københavnerlejlighed, skal du finde 5.495.000 kroner, som er det Novotnys hjem er kommet på markedet for.

Annonce

Dyrt ejerlejlighedsområde

Dengang skuespillerinden købte lejligheden i 2011 – samme år, hvor hun spillede hovedrollen i den danske spændingsfilm "ID:A" – kostede den 3,3 millioner kroner, men siden da er priserne på det københavnske ejerlejlighedsmarked kun gået en vej; og det er op.

Det viser tal fra Boliga.dk.

I dag koster en ejerlejlighed udbudt til salg i Københavns Kommune i gennemsnit 4,6 millioner kroner, hvilket er over en million mere end landsgennemsnittet.

Helt generelt koster de danske ejerlejligheder nemlig godt og vel 3,2 millioner kroner at erhverve sig i øjeblikket – hvilket er næsten en halv million kroner mere end for bare fem år siden.

Tuva Novotny har udover roller i nordiske film som Borg, Kongens Valg og Sandheden om Mænd en international filmkarriere – blandt andet med roller i blockbustere som "Spis Bed Elsk" og gyserfilmen "Udslettelse" sammen med Natalie Portman.

Se Tuva Novotnys lejlighed her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Østerbro

Så er der mad: Pesto fra Nordhavn

Annonce
Forsiden netop nu
Natteravnene

Natteravnene får sponsorat

Budget21

Borgermøde om budgettet 2021

Indre By

Cykler I til skole?

Afsked

Efter 22 år: Filialdirektør siger farvel

Annonce