Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny café og sandwichbar er åbnet i midtbyen

Emily Pernille Mark Holmes er bestyrer på Melina's, og det er derfor hende, man ofte vil komme til at støde på bag disken. Hun arbejder desuden lige nu på at få det sidste personale på plads. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
I sidste uge åbnede café og sandwichbaren Melina's i Adelgade. Her tilbydes der sandwiches, salater, kaffe og kage, og så er det tanken, at der på sigt også skal serveres cocktails.

Kolding: Fredag den 14. maj slog Melina's café og sandwichbar dørene op i Adelgade 7. Her bliver der fremover serveret diverse sandwiches, salater, kolde drikkevarer, kaffe og kage.

- Det er såkaldt byg-selv sandwiches, så man vælger fyld og brød, som vi selv bager, og så kan man enten vælge at tage den med på farten, eller man kan sidde her i caféen, siger Emily Pernille Mark Holmes, som er den daglige bestyrer på Melina's.

Emily har været en del af servicebranchen, siden hun var 17 år gammel, hvor hun startede med at arbejde som opvasker og siden som tjener. Hun bor til dagligt i Silkeborg, men det er ikke fremmed for hende at tage turen til Kolding, for hun har siden juni også været tilknyttet Milas og Malthes gastrobar, som har samme ejer, lidt længere henne ad gaden på Akseltorv.

Annonce

- Jeg kommer også stadigvæk til at hjælpe lidt til derovre, men mit primære ansvar bliver at drive Melina's, siger hun.

Planer om cocktails

Ideen til at starte Melina's kom allerede tilbage i efteråret, men det er først inden for de seneste uger, at indretningen for alvor er kommet på plads i Adelgade.

- Muligheden opstod, da de her lokaler blev ledige, og de har en super fin placering, både i byen og i forhold til Milas og Malthes, siger Emily Pernille Mark Holmes og fortsætter:

- Fordi der også har været spisested her tidligere (Wok Pop, red.), har vi ikke skullet bygge vildt meget om, og vi har samtidig kunnet få lov til også at overtage blandt andet lamperne fra de tidligere ejere. Så på den måde har processen været rigtig fin, siger hun.

I caféen er der både indrettet med almindelig borde og stole og med et lille lounge-område. Indtil videre er åbningstiderne for Melina's hver dag fra 11.00-19.00, men Emily håber på, at hun på sigt kan udvide til klokken 21.00, og at det også bliver muligt at købe cocktails.

- Vi har allerede gjort klar til det og indrettet et lille bar-område, så vi kan tage det i brug, når vi lige synes det, men nu skal vi lige godt fra start, siger Emily Pernille Mark Holmes.

Det er her på hjørnet af Adelgade og Bredgade, at Melina's har til huse. Den nye café og sandwichbar havde første åbningsdag den 14. maj, og Emily Pernille Mark Holmes fortæller, at der har været rigtig fin interesse for spisestedet i løbet af de første dage. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen


Muligheden opstod, da de her lokaler blev ledige, og de har en super fin placering, både i byen og i forhold til Milas og Malthes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce