Annonce
Ugeavisen Kolding

Takeaway er lukket: - Det var noget af et sats

Jonas Christensen (til venstre) åbnede i slutningen af april sidste år Wok Pop - Thai Streetfood Takeaway på hjørnet af Adelgade og Bredgade. Nu er takeaway-stedet lukket igen, og lokalerne er sat til leje. Arkivfoto: Lena Juul
Jonas Christensen besluttede kort inden nytår at lukke sit spisested Wok Pop på hjørnet af Adelgade og Bredgade.

Kolding: Da Jonas Christensen i april sidste år for første gang kunne byde indenfor i sit asiatiske takeaway-sted Wok Pop, var han en af de første til at åbne noget nyt i midtbyen i coronakrisen.

Nu er spisestedet så igen lukket, og lokalerne er sat til leje.

- Vi startede det i en hård periode med corona, så det var noget af et sats. Det viste sig at være for meget op ad bakke og med alt for lav omsætning til sidst, fortæller Jonas Christensen, som ved årsskiftet lukkede forretningen.

Annonce

Ingen løn

Beslutningen om at lukke Wok Pop blev truffet efter en længere periode, hvor Jonas Christensen ikke kunne betale sig selv nogen løn.

- Fordi vi ikke havde haft åbent året før, så kunne jeg ikke få nogen støtte, så jeg har ikke betalt løn til mig selv i de sidste tre måneder, inden jeg lukkede. Så det har været en hård tid, siger Jonas Christensen, som siden har fået et nyt arbejde hos chokoladeproducenten PR Chokolade.

Jonas Christensen, der er udlært kok, var selv med til at udvikle Wok Pop-konceptet, som også findes i Odense. Tidligere har han også været en del af sushi-restauranten Bar'Sushi.


Vi startede det i en hård periode med corona, så det var noget af et sats. Det viste sig at være for meget op ad bakke og med alt for lav omsætning til sidst.

Jonas Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce