Annonce
Ugeavisen Kolding
Jans kød-butik har fået god modtagelse: - 10-15 procent mere salg, så er det en god forretning
Jan Larsen åbnede for tre måneder siden Larsens Kødudsalg, hvor han allerede nu holder mere åbent end planlagt og optimerer butikken hele tiden.
Annonce
Mest læste
-
Flere velkendte, lokale navne står bag: Nu åbner byens nye mexicanske spisested
-
Flere end 100.000 besøger byen over tre dage: Det kan du opleve til årets lysfestival
-
Fem ekspedienter håber på netop din stemme: Hvem synes du er byens bedste ekspedient?
-
Kæmpe projekt: P-hus med flere hundrede pladser, hotel og nyt supermarked på vej til midtbyen
-
Julie er den femte og sidste nominerede til særlig pris: - Jeg er virkelig stolt over det
Annonce
Seneste nyt
-
Succes-koncept fra Vejle rykker ind i storcentret: Nu er der åbningsdag på ny restaurant
-
Byrådsveteran forlod kommunalpolitik for fire år siden - nu vil han tilbage
-
Mere liv og flere aktiviteter: Kristina skal være med til at skubbe mere gang i midtbyen
-
Hundredvis har stemt - og du skal også huske det: Hvem skal være 'Koldings bedste ekspedient'?
-
Kæmpe projekt: P-hus med flere hundrede pladser, hotel og nyt supermarked på vej til midtbyen
-
Om dagen læser Kristian til produktionsteknolog: Men hver torsdag aften underviser han i salsa
-
Byggematador købte historisk kro og sælger nu central del af den gamle bygning - under én betingelse
Annonce