Annonce
Der blev spist masser af brød til maden, som så ud til at været et hit hos de fleste børn. Deltagerne kendte ikke menuen på forhånd, men fra Smagens Time var det bestemt, at der skulle bruges kål, frilandskalv og pære i retterne. Foto: Louise Lauritsen
Ugeavisen Kolding

Kål og kalv: Børn spiste gourmet

Forældrene var sendt uden for døren, da der blev holdt Smagens Time på Tyrstrup Kro. Her kunne børn mellem fem og 15 år nyde en treretters menu i selskab med vennerne.

Annonce
  • Louise Lauritsen
    Der blev spist masser af brød til maden, som så ud til at været et hit hos de fleste børn. Deltagerne kendte ikke menuen på forhånd, men fra Smagens Time var det bestemt, at der skulle bruges kål, frilandskalv og pære i retterne. Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Forretten var spidskålsalat med appelsin, nødder og serrano skinke. De fleste børn spiste op. Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    I begyndelsen sad børnene meget pænt og var helt stille, men efterhånden som maden gled ned, og de blev mere trygge ved hele situationen, så gik snakken livligt omkring bordene. Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Simon Egestrøm Vesterholm, 5 år //- Min mor spurgte, om jeg ville være med, og det ville jer gerne. Jeg er her sammen med min storebror. Jeg kan godt lide maden og at være ude og spise fint. Jeg er ikke kræsen, så det var også derfor, mor meldte mig til. Min livret er nachos. //Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Ronja Quist, 8 år //- Jeg er med, fordi min veninde og jeg skulle hygge os lidt sammen. Det var hendes mor, som foreslog, at vi skulle melde os til. Maden er god, men jeg spiser næsten også alt, jeg har aldrig været kræsen. Jeg synes, det er hyggeligt at være med her i dag. Min livret er boller i karry. //Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Kristan Lindholm, 15 år //- Jeg er her sammen med min klasse fra Alminde-Viuf Fællesskole, vi går i 9.A. Jeg synes, det lød som et spændende arrangement, og det er jo mad, og det er jeg rigtig glad for. Det er hyggeligt at være ude med klassen, og vi taler også om maden. Forretten var god, og menuen ser meget spændende ud. Jeg ser især frem til desserten med porcheret pære, for det har jeg ikke lige prøvet at smage før. Jeg spiser stort set alt, og min livret er mexicanske pandekager.//Foto: Louise Lauritsen
Ugeavisen Kolding

De skal give mere liv på havnen: Fire nye skulpturer er blevet indviet

Annonce
Ugeavisen Kolding

Tidligere borgmester har overtaget café i midtbyen: I eftermiddag kan du komme og hilse på

Annonce
Ugeavisen Kolding

Sidste gang skabte det lange køer: Nu åbner take away og giver gratis mad til de første 100 gæster

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Legeland og bolighus er ved at flytte ind: Nu er åbningsdagen på plads for stor udvidelse af storcentret

Ugeavisen Kolding

Flere millioner i banken end krævet: Robust kommunal økonomi og nedbragt gæld

Ugeavisen Kolding

Skobutik er lukket i Kolding Storcenter

Ugeavisen Kolding

Lokal kirke skal udvides og udsmykkes for 38 millioner kroner: Nu lukker den i op mod to år

Ugeavisen Kolding

Anerkendt spillested skifter navn

Ugeavisen Kolding

Så er de sidste to navne klar til Grøn: Billetsalget i Kolding går strygende

Ugeavisen Kolding

Klumme: Historieforståelse er blevet vigtigere end nogensinde

Ugeavisen Kolding

Der gik 14 dage, fra idéen opstod, til butikken slog dørene op: Helle har åbnet blomsterforretning nummer to

Ugeavisen Kolding

Rasmus Nøhr giver gratis koncert: Masser af aktiviteter for børn, mad i lange baner og god stemning i midtbyen

Annonce