Annonce
Mysterie

Her er forklaringen på metroens mærkelige 'sæder'

I den nye metro er der nogle virkelig mærkelige sæder. Men de er slet ikke beregnet til at være sæder, så det er nok årsagen til, at de ubehagelige at bruge. Foto: Simon Reenberg
Annonce

Har du ligesom undertegnede undret dig over de skrå sæder i metrotogene på Metro Cityringen?

I så fald er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig spurgt Metroselskabet, hvordan det kan være, at de har lavet sæder, som man glider ned ad, når man sidder på dem.

Det viser sig imidlertid, at de slet ikke er designet til at sidde på.

- Det er ikke tiltænkt som sæder i metroen. Kasserne er der for at passe på nogle tekniske installationer i toget, oplyser Metroselskabet.

Tanken med de skrå glatte flader er, at folk ikke skal komme til at glemme deres ting på dem.

Metroselskabet har dog indset, at en del passagerer planter popoen på de skrå 'sæder, og derfor kigger de nu på, om de kan gøre dem en anelse mere behagelige.

- Vi kan konstatere, at vores passagerer bruger teknikkasserne som sæder, og derfor kigger vi ind i, hvordan vi kan ændre på overfladen, så de egner sig bedre som støtter, folk kan stå/sidde op ad. Vi planlægger at indsætte en ny overflade, så de ikke længere er glatte, oplyser Metroselskabet.

Forhåbentlig kan vi alle inden længe sidde op ad de skrå teknik-beskyttere, uden at lårene syrer til, og man må vralte ud af toget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Stoffer gemt i te og kager

Vesterbro

En snak om: Sorg og selvmord

Klumme

Den største beslutning

S-SPILLET OM KØBENHAVN

Jeppe Kofod giver pengene tilbage 150 gange, men Rosenkrantz-Theil er bookmakernes favorit

Annonce