Annonce
Kronik

Rasmus Nøhr: - I fare for at komme i den kasse der hedder konspirationsteoretiker og sølvpapirshat

- Vi vil have en fri og kritisk presse, og en fri og kritisk opposition, uafhængig af verdens prinser og milliardærer. Vi vil igennem 2020 med friheden og kærligheden intakt, skriver Rasmus Nøhr i denne kronik. Foto: Byrd/Kasper Løjtved

At navnet på en gammel elsket is kom til debat, fordi vi ikke vil såre en befolkningsgruppe, blev et af de store temaer i sommerens agurketid.

Et typisk harmløst emne, man ikke kunne slå sig på for alvor, men man kunne alligevel godt score sociale point, ved at flage sine gode intentioner, sin flair for sammenhænge, retfærdighedssans, og favnende samfundssind.

Samtidig ruller historiens største mobbekampagne ud over landet, og hele verden. Helt unævnt, bliver en anden minoritet svinet til, kørt på sidespor, grint ad og latterliggjort, i en hetz båret ukritisk af hele den etablerede verdenspresse, de store sociale medier, og den globale magtelite.

Annonce

Det er ikke en minoritet som udskiller sig ved hudfarve, politisk standpunkt, religiøs overbevisning, ved alder, køn, seksualitet eller udseende. De udskiller sig ved, ikke at tro de automatiske sandheder som leveres af medierne. Og hvis du så meget som nævner din sympati for denne gruppe, over sovsen ved et almindeligt middagsbord i Danmark, så skal du tænke dig godt om først. Og du skal især holde kæft om covid19!

Hvis du har bare en anelse social tæft, så ved du, at du skal bakke op om regeringens og WHO's covid 19 narrativ, eller holde mund. Hvis du lufter den mindste tvivl, så er du i fare for at komme i den kasse der hedder konspirationsteoretiker og sølvpapirshat, og du udstyres med en egoistisk, tosset personlighed, der er villig til at slå gamle damer ihjel, tilsidesætte alle dine medmennesker, og dine blotte ord, får skyld for lock down og forlængelse af den sociale tortur alle mennesker verden over, udsættes for lige nu.

Disse skældsord bruges i alle medier, til at tilbagevise en hver kritik af regeringens og WHO's narrativ. Og når det ord hives frem, er der ikke mere at tale om, og kritikerne kan med overbærenhed tilbagevises.


Tænk dig om, inden du lukker munden på en samfundskritiker, med et hånligt og sårende skældsord. Vi ser måske tingene fra andre vinkler, end dem der bestemmer. Men vi er også de første til at se når de ikke har tøj på

Rasmus Nøhr


WHO's covid 19 narrativ

I februar hørte vi om en helt ny ekstrem smitsom pandemi. Ingen er immune, alle kan blive ramt, vi skal flade kurven. I marts lukkede Danmark, og det meste af verden ned.

Mainstreammedier viser biller af lig i gaderne, kaotiske hospitaler, lastbiler fulde med kister.

Regeringsledere med alvorlige miner, konger og dronninger toner frem, og fortæller om sammenhold, og dødelighed, kun et eneste lysglimt anes i denne sorte tid. Vaccinen. Som et ark i en storm, vil en vaccine komme, den vil redde os, og indtil da, må vi gå gennem strabadser, arbejdsløshed, tab af frihed og nære familiemedlemmer.

Rasmus Nøhr. Foto: Byrd/Kasper Løjtved

Vi må forstå at det er slut med kys og kram, gåture, familiefester, slut med at besøge vores gamle på plejehjem og slut med legende børn i skolegården. indtil vaccinen kommer. Vi må omfavne totalitær lovgivning, overvågning, stikkerlinjer, tilsidesættelse af retssystemet, tvangsisolation og tvangsbehandling. Sågar ophævelse af ytringsfriheden, må være et offer vi må samtykke til, i solidaritet, og for vor overlevelses skyld. Indtil vaccinen.

Store enslydende kampagner for at stå sammen hver for sig, og bringe vore ofre med glæde og fællessang, rulles ud over alt i verden i koordination fornemmer vi, samtidig med at historier om pestskibe, og eksploderende dødstabeller martrer os fra en hver internetopkobling.

Historien er totalteater. Den fortælles på skilte om ensretning om søerne, den fortælles med bødeblok ved busstoppesteder, og med virkningsløse masker i busser eller flydende som affald i naturen.

Sammenholdet hver for sig hyldes af iscenesatte folkesangere, og de tøvende, udskammes af rasende berømtheder og skuespillere. Lige meget hvor i verden du er, får du ikke lov at glemme covid 19, et eneste minut, dag efter dag, som ugerne går. Frygten holdes i live, med historier om eksploderende smittetal, skyldige etniske grupper, uansvarlige unge, frygtelige senskader, nye forvirrende regler og begrænsninger, først og fremmest den evigt lurende 2. bølge. Mens vi venter på vaccinen, lyset for enden af tunnellen, den eneste befrier.

Hvad er det så vi sølvpapirshatte prøver at sige, som du åbenbart ikke må tage seriøst ?

Vi sammenligner verdens dødstal i 2020, med dødstal de seneste 10 år. fra helt officielle kilder, som f.eks. dansk og svensk statistik. og påpeger, at der ikke er flere døde i år, nogen steder, tvært imod.

Vi påpeger, at covid har kurve som influenza, ikke en ustoppelig pest. Vi bruger kurver og tal fra sundhedsstyrelserne.

Vi påpeger at med den smittegrad WHO har erklæret fra start, hvor en smittet vil smitte 3-5 andre på tre dage, vil vi ramme over 20 mia. kontakter allerede i juni. Derfor kan vi antage at alle mennesker allerede flere gange, har været i kontakt med covid, uden at blive syge nu. Alt tyder på immunitet. Vi bruger WHO's egne tal.

Vi påpeger, at 95-99% af de døde havde kroniske sygdomme, som lungekræft. og at gennemsnitsalderen for de døde var 82 år. Nøjagtig det samme som gennemsnitslevealderen i Danmark. At de døde faktisk mest er døde af andre alvorlige sygdomme, selvom covid er angivet som dødsårsag. Information som fortaltes med så små bogstaver, at man først i august, blev opmærksom på dette, blandt majoriteten af verdens befolkning.

Vi påpeger, at når medierne og regeringen taler om "eksplosion" af smittede, så er det altså fra 0,2 til 0,5 %. og det er på en skala som er opgivet til at have 1% fejlmargin.

Vi påpeger at folk dør af lock down. Demente sidder alene, og glemmer at spise. Vi bliver ensomme og arbejdsløse, det ved vi forkorter levealderen dramatisk. Vi bliver skilt, alkoholiserede, og bange.. Det er konsekvenser som skal tænkes med i folkesundhedspolitikken.

Rasmus Nøhr. Foto: Byrd/Kasper Løjtved

Vi påpeger at vores omsorgsfulde regering, ikke engang har forsøgt at danne sig et overblik over disse logiske følgevirkninger. Der bliver ikke målt på, om depression og selvmord er stigende. Man ønsker måske ikke at vide det.

Vi påpeger at al tale om effektiv forebyggelse ved sund ernæring, frugt, d vitamin, frisk luft, motion, rigelig søvn og godt humør, helt er udeladt af informationsstrømmen.

Vi påpeger, at regeringen er holdt op med at bruge forskning og høring, som grundlag for lovgivning. proportionsrationalet er helt ignoreret. vi bliver beordret i masker, uagtet at sundhedsstyrelsen selv, sår tvivl om det overhoved har gavnlig effekt. dette er et skelsættende opgør, med det fornuft og evidensbaserede retssamfund. Og det blir ikke nævnt et sted, i den danske presse, som skal beskytte demokratiet.

Vi påpeger at vore almindelige læger, ikke har covid-patienter længere. At de smittede ikke længere bliver syge. At 99,9995% af danskerne ikke er på hospitalet. Vi er raske og vil gerne igang. Hospitalernes respiratorer står ubrugte hen, kurven er ikke flad, den er væk. Alligevel fortsætter regeringens skræmmekampagne, og din frihed, og din arbejdsplads erstattes af bestikkelsespakker.


Vi vil have en fri og kritisk presse, og en fri og kritisk opposition, uafhængig af verdens prinser og milliardærer. Vi vil igennem 2020 med friheden og kærligheden intakt

Rasmus Nøhr


Hvad vil sølvpapirshattene?

Vi vil have sund fornuft og proportioner i lovgivningen. Vi vil have at verdens regeringer går i åbent samarbejde, visende befolkningerne tillid. Vi er 7 mia. mennesker som det her berører, og hvilke myndigheder der rådgiver vores regeringer, hvilken forskning som ligger til bunds for de regler og love der måske permanent ændres , skal vi have indsigt i. WHO og andre organisationer, som rådgiver staterne, skal kortlægges for korruption.

Uvildige forskere skal hjælpe borgerne og medierne med at forstå det vanskelige stof. Vi er ikke forskere og eksperter, men det er os der skal stemme, Det er vores liv det handler om. Vi er frie, vi er kloge, og vi vil være med.

Vi vil have en fri og kritisk presse, og en fri og kritisk opposition, uafhængig af verdens prinser og milliardærer. Vi vil igennem 2020 med friheden og kærligheden intakt.

Tænk dig om, inden du lukker munden på en samfundskritiker, med et hånligt og sårende skældsord. Vi ser måske tingene fra andre vinkler, end dem der bestemmer. Men vi er også de første til at se når de ikke har tøj på.

Rasmus Nøhr. Foto: Byrd/Kasper Løjtved

// redigeret af Jesper Gisli

Annonce
Indland

SF trækker kirkeminister ind i sag om overgrebsmistænkt ansat i Vor Frue Kirke

Annonce
Indland

Kirkeledelse i København kendte til anklage om overgreb

Annonce
Alarm112

To såret i slagsmål med knivstik: Politiet beder om eventuelle videooptagelser

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Politiet anholder ung mand for hoteldrab og knivoverfald

Alarm112

28-årig anholdt og sigtet for drabsforsøg i København

Alarm112

Mand i kritisk tilstand efter togpåkørsel ved Dybbølsbro Station

Alarm112

33-årig kokainchef idømt 16 års fængsel for indsmugling

Alarm112

Flere er tilbageholdt af politiet efter knivoverfald i Tårnby

Alarm112

Voldsom sort røg: Fem både brændt i Kastrup Lystbådehavn

Annonce