Annoncørbetalt indhold

Pejsebrænde i højeste kvalitet

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hesselagerenergi.dk

Vi går op i, at du altid finder det bedste pejsebrænde hos os. Om pejsebrænde er af høj kvalitet, kommer an på flere ting: hvor tørt brændet er, hvordan det er dyrket, og hvordan det bliver opbevaret. Dette har alt sammen indflydelse på, hvordan brændet præsterer.

Det kan ellers virke nemt at skulle til at investere i pejsebrænde, men sådan forholder sig ikke altid. Flere ting spiller nemlig ind, når der skal udvælges, hvilken slags brænde, der skal fyldes i din pejs eller kakkelovn.

Forskellige slags pejsebrænde

De forskellige typer af pejsebrænde varierer på flere forskellige områder. Ting som brændværdi og tørretid er de mest væsentlige ting at have in mente, når man skal til at købe pejsebrænde. Vi har flere forskellige slags, som hver især har hver deres specifikke egenskaber. Vores brændetræsorter tæller: bøgetræ, birketræ, egetræ, ask og blandet løv.

Bøgetræ

Det robuste bøgetræ antændes ved højere temperatur, end flere af de andre træsorter. Dette betyder dog ikke, at det ikke varmer. Bøgetræet både varmer, gløder og brænder i lang tid og passer derfor rigtig godt til den lange danske efterårs- og vinterperiode.

Egetræ

Egetræ er endnu en hård træsort, der ligesom bøgetræet antænder ved høj varme. Egetræet karakteriseres ved at have en skøn knitren, når ilden først får fat. Egetræet er desuden, ligesom bøgetræet, velegnet til lang brænde- og glødetid. Dette sikrer hyggen gennem de lange, kolde og mørke vintermåneder.

Birketræ

Modsat både egetræet og bøgetræet, antænder birketræet let og opvarmer rummet uden alt for meget tilløb. Birketræ er karakteriseret ved at være en næsten lydløs træsort, når det kommer til afbrænding. Derudover udvikles der meget lidt røg og få gløder. Her er det mere de smukke flammer og den skønne duft, der gør sig bemærket.

Ask

Ask er endnu en af de tungere træsorter, som til gengæld har let ved at antænde. Det har samtidig en høj brændværdi, der sikrer mange gode timers hyggelig optænding. Den tynde bark gør, at der ikke så megen aske kommer, mens træstrukturen i træet sikrer hurtig tørring.

Blandet løv

Vores blandede løv består af typisk af poppel og forskelligt elletræ. Denne træsort er især velegnet til husstande med et mindre fyringsbehov, og som måske er mere fokuseret på prisen end på brændværdien. Pejsebrænde af blandet løv er særdeles brugervenligt, i og med at det antænder nemt.

Levering på hele Fyn (inkl. Langeland og Tåsinge) – lige efter dine behov

Når vi leverer vores pejsebrænde hjem til dig, er det ikke bare til kantstenen som hos så mange andre steder. Vi har en mobiltruck med, der efter aftale med dig, kan køre dit brænde hen, hvor end du ønsker det. Skal det køres hen til laden? Måske sættes af i carporten? Vi er altid åbne for at levere, lige som du ønsker det, så vi sikrer det bedste og mest optimale levering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.