Annoncørbetalt indhold

Santander Consumer Bank er “Bedst i Test”, når det kommer til udbud af opsparingskonti

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af santanderconsumer.dk

Overvejer du at oprette en opsparingskonto? Så kan der være forskelligt fra bank til bank, hvor høj en forrentning du kan få på din opsparing. Forbrugerrådet Tænk har sammenlignet og testet en række forskellige opsparingskonti hos i alt 22 banker for at finde ud af, hvilken bank du samlet set kan få den bedste forrentning af din opsparing hos.

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du har din opsparing stående

Opsparingskonti kan være et fornuftigt valg til dig, der ønsker et sikkert og risikofrit afkast på din opsparing og ikke har den store mod på at begive dig ud i aktieinvestering. Der er dog den risiko, at forretningen af din opsparing ikke altid kan følge med de generelle prisstigninger i samfundet (inflationen). Derfor oplever mange, at den reelle værdi af opsparingen svækkes over tid. Af den grund kan det være en ganske god idé at undersøge markedet for, hvorhenne du kan få den bedste rente og de bedste betingelser på din opsparingskonto.

Santander Consumer Bank strøg til tops i Forbrugerrådet Tænks test af opsparingskonti

Forbrugerrådet Tænk har sammenlignet opsparingskonti hos en lang række af de førende banker og sparekasser på det danske marked. Blandt dem, der indgik i testen, var blandt andet Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Arbejdernes Landsbank, Sparekassen Kronjylland og Santander Consumer Bank. Sidstnævnte bank viste sig at blive tildelt bedst i test i Forbrugerrådet Tænks test af opsparingskonti.

Santander Consumer Bank fik den bedste bedømmelse i to ud af de fire testede typer opsparingskonti, og det betød også, at banken kunne løbe med den overordnede titel som “Bedst i Test”. Det betyder, at du i de fleste tilfælde vil kunne få den mest gunstige opsparingskonto og samlet set finde det bedste udbud af opsparingskonti hos Santander Consumer Bank.

Sådan nåede Forbrugerrådet Tænk frem til resultaterne

Testen, som blev foretaget i januar 2023, sammenlignede i alt fire forskellige opsparingskonti hos de forskellige banker og sparekasser: En variabelt forrentet konto samt tre forskellige fastforrentede konti med henholdsvis 1, 2 og 3 års binding.

Hver af de fire typer opsparingskonti fik opstillet syv forskellige scenarier med et indskud, der strakte sig fra 100.000 kr. til 700.000 kr. Hvert scenarie fik tildelt en vægt, alt efter opsparingens størrelse, hvoraf det mindste beløb på 100.000 kr. blev tillagt den største vægt. Det er nemlig de færreste, der har en opsparing stående på flere hundrede tusinde.

Udover en tildelt vægt indebar Forbrugerrådets Tænks beregninger en relevant rentesats, alt efter hvilket beløbsinterval der var tale om. Derudover tog testen højde for forskellige parametre, der kunne have negativ betydning for opsparingskontoens betingelser. Det inkluderede krav til minimumsindskud, opsigelsesvarsel, gebyrer samt gebyr for opsigelse før udløb.

Bliv klogere på Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig medlemsorganisation med mere end 90.000 personlige medlemmer og 28 medlemsorganisationer, som arbejder for at styrke forbrugernes interesser og handlekraft. Det er nemlig ikke altid lige nemt at navigere rundt i de mange tilbud, produkter, services og andre ydelser på markedet, hvis ikke du har et indgående kendskab til det givne emne. Ligeledes er det ikke altid, at producenterne lever op til alt det, de lover.

Derfor sørger Forbrugerrådet Tænk for, gennem forskellige tests og ekspertartikler om alverdens emner inden for blandt andet forbrugsvarer, privatøkonomi og kemi i hverdagen, at klæde dig som forbruger bedre på til at træffe oplyste valg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.