Annoncørbetalt indhold

Gode råd til køb af biobrændsel efter prisstigningen

PR-foto Credit
Efter udbruddet af krigen i Ukraine steg det ellers så billige biobrændsel til – for mange –uoverskuelige priser. Særligt slemt var det i september 2022. Det behøver dog ikke at være alt for dyrt at vælge biobrændsel i dag, hvis man ved, hvor man skal købe det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er rigtig meget, der har ændret sig efter Ruslands invasion af Ukraine. Faktisk har det sat hele verden på den anden ende. Dette har haft stor betydning for prisen på opvarmning og i forlængelse heraf markedet for biobrændsel, der har taget noget af en prismæssig rutsjetur. Derfor er det også nærliggende at interessere sig for muligheden for at få produktet så billigt som muligt, og vi giver her et par gode råd til dig, der stadig ønsker at fyre med biobrændsel.

Sådan kan du spare penge på køb af biobrændsel

Det første man bør fokusere på, hvis man ønsker at købe biobrændsel billigt, er at finde den rigtige forhandler. Det kunne eksempelvis være en forhandler som Bredsten Biobrændsel, der ikke blot tilbyder gode fordele – som gratis fragt i visse dele af landet ved køb af 3 paller eller mere – men også et produkt i høj kvalitet. Det kan nemlig godt betale sig at gå efter kvalitet, hvis man vil spare penge.

Selvom det måske lyder bagvendt at bruge flere penge for at spare penge, så får du meget mere værdi for pengene, hvis du vælger biobrændsel i en ordentlig kvalitet. Ikke nok med at det har højere brændværdi og energiindhold, så vil det også brænde mere jævnt og sikre dig en effektiv opvarmning. Vælger man derimod biobrændsel af lav kvalitet, skal man for det første bruge mere brændsel for at opnå samme effekt, og det vil i mange tilfælde også være nødvendigt at rengøre fyret oftere. Derfor handler det om at finde produktet i god kvalitet til en rimelig pris, hvilket er det, de tilbyder, hos Bredsten Biobrændsel.

Hos Bredsten Biobrændsel forhandler de også alt fra 6 mm træpiller og 8 mm træpiller til træbriketter, hvilket giver dig mulighed for at bestille al dit brændsel et sted. De kræver desuden heller ikke pallepant, og du kan dermed spare mange af ekstraudgifterne ved køb af biobrændsel væk.

Brænde blev hamstret, da priserne pludselig steg

Biobrændsel har generelt været kendt som et ganske billigt produkt. Derfor var det også lidt af et chok for mange, da priserne pludselig nåede skyerne tilbage i efteråret 2022. De store prisstigninger var et resultat af, at der var problemer med leveringen fra østlandene. Det førte ikke bare til, at brændet blev hamstret af forbrugerne, men også at mange forhandlere måtte melde udsolgt eller sætte priserne mærkbart op.

Bare tre måneder senere lysnede det imidlertid, og priserne nærmede sig normale tilstande. Ikke desto mindre er situationen stadig usikker, og derfor er det en fordel at spare, hvor man kan - ikke mindst når det kommer til biobrændsel.

PR-foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.